[Wybór] Nokia N73 ME, n80, 3250.
Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
• Strona 1 z 1
Re: [Wybór] Nokia N73 ME, n80, 3250.
Wprawdzie nie jestem użytkownikiem żadnego z tych telefonów (póki co mam tylko Nokie 6230i), ale według mnie z tych telefonów najlepsza jest NokiaN80, posiada chyba najwięcej dość zaawansowanych funkcji m.in: internet przez sieć WLAN.
Najsłabszą stroną tego telefonu jest bateria, podobno trzyma średnio 2 dni, ale to jest ogólnie bolączka nowych modeli telefonów. Pozatym jak wszystkie telefony pracujące pod kontrolą Symbiana, telefon ma czasami skłonności do zawieszenia się.
Jeśli twój brat chce telefon wykorzystywać do słuchania muzyki, to mogę mu jeszcze polecić Nokie N91, posiadającą wbudowany dysk twardy o pojemności 4Gb.
Najsłabszą stroną tego telefonu jest bateria, podobno trzyma średnio 2 dni, ale to jest ogólnie bolączka nowych modeli telefonów. Pozatym jak wszystkie telefony pracujące pod kontrolą Symbiana, telefon ma czasami skłonności do zawieszenia się.
Jeśli twój brat chce telefon wykorzystywać do słuchania muzyki, to mogę mu jeszcze polecić Nokie N91, posiadającą wbudowany dysk twardy o pojemności 4Gb.
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |
A bzdura!Mikolaj. pisze:jak wszystkie telefony pracujące pod kontrolą Symbiana, telefon ma czasami skłonności do zawieszenia się
Ale przecież sam wspomniałeś:
...więc skąd możesz o takich rzeczach wiedziećMikolaj. pisze:nie jestem użytkownikiem żadnego z tych telefonów
Tak jak w każdym Smartphonie z Symbianem. Szybki procek, ram i duzy kolorowy wyswietlacz=krótki zywot baterii. Normalka!Mikolaj. pisze:Najsłabszą stroną tego telefonu jest bateria, podobno trzyma średnio 2 dni
Niestety nic nie wiem na temat N80. Ale pomiędzy 3250 a N73 to zdecydowanie N73. Nie będę uzasadniał wyboru bo juz sie rozpisywałem o N73 na forum. Musze poczytać opinie o N80...
Ostatnio zmieniony 2 lut 2008, 16:54 przez Maciek, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam TEN test. Można przeczytać wiele ciekawych rzeczy np:Maciek pisze:Niestety nic nie wiem na temat N80
telepolis pisze:Czasem, niestety, zdarzają się przestoje
Ostatnio zmieniony 2 lut 2008, 17:15 przez Mikolaj., łącznie zmieniany 1 raz.
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |
Do wyboru jest nokia N80 i N73, są jakieś opinie do nokii N80?