Re: [galeria] Śledziks
+ ładny render, dobre wtopienie
+ napis może być
- brzydkie tło, nawalone za dużo rzeczy
6/10
Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
Mówiłem, że trochę nie wyszło. Ostatnio coś weny nie mam za bardzo, ale właśnie zrobiłem coś takiegoCapon pisze:Śledziks, przykro mi ale znów porażka
Rycerz właśnie miał być taki, że niby cały w ogniu, wiecie taki bajer Napis zmieniłem z ognistego na średniowieczny, dodałem ramkę (jak komuś przeszkadza to niech na nią nie zwraca uwagi) i trochę ściemniłem obrazek.Iwan pisze:- słabo widoczny render rycerza
- nie podoba mi się napis
- trochę za jasno
Nic na to nie poradzę, że takie są, ja je tylko zmniejszam zachowując oryginalne proporcje. A to że rendery Ci się nie podobają to już trudno. A kiedy Ty zrobisz coś nowego?bartekmp pisze:Rendery badziewne, jakbyś je za bardzo rozciągnął,
Kiedy będę miał wolny czas koleżko i mi się tutaj nie bulwersuj, bo jak dotąd to wydaje mi się, że więcej pracek zrobiłem w Ps-ie (licząc moją najstarszą galerię, która już nie działa).Śledziks pisze:A kiedy Ty zrobisz coś nowego?
Ja się nie bulwersuję tylko tak się z ciekawości zapytałem. W innych galeriach gdzie dawno nie było nowych prac też się o to zapytałem. Sorry że tak to odebrałeś.bartekmp pisze:Kiedy będę miał wolny czas koleżko i mi się tutaj nie bulwersuj
No ja nie wiem, czy on będzie potrafił, bo z ogółu, to grafik wybiera sam sobie render i robi z niego prackę, a jak mu ktoś narzuca, to już nie koniecznie musi się powieść ta robota.Śledziks a namalował bys mi taki obrazek z samochodem BMW COMPACT z 1999 roku?