[szukam] gra - nawalanka
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
szukam jakiś ciekawych gierek typu Tekken albo podobne> żeby z kolegami móc pocinać na kompie we dwóch. walki na miecze też mile widziane. najlepiej żeby była instalacyjna na kompa. w ostateczności na Playstation 1 albo Playstation X < taką nazwę też niektórzy podają. wszelkie propozycję mile widziane. z góry thx
Re: [szukam] gra - nawalanka
Virtua Fighter 2.
To ja najbardziej polecam serię Mortal Kombat, Gulity Gear X i WWF Raw (bardzo dobry Wrestling) oraz (już trochę mniej) Fighting Force (chodzona bijatyka, ale chyba da się na dwóch pograć), Last Bronx, Street Fighter, Time Warrior, War Gods, X-Men Children of the atom, ewentualnie też bardzo lubię DBZ Mugen (jest dużo wersji). Oprócz WWF Raw, Gulity Gear X i DBZ Mugen (to z kolei jest rysowane) wszystkie gry są dosyć stare bo na kompa wychodzi mało bijatyk, a szkoda bo głównie dla nich kupiłem Play Station 2
Ja polecam 50cent bullet proff. I jeszcze taka gierka niewiem czy jest na kompa ale gralem na ps2 ze w pomieszczeniu sie lejesz jakby takie nielegalne walki ze mozna od publicznosci miotle zabrac albo butelke i goscia walnac.
ja polecam God of War 1 i 2 - PS2
Ostatnio zmieniony 25 lut 2008, 09:50 przez Capon, łącznie zmieniany 2 razy.
Seria Melty Blood. Niezłe japońskie beatemup.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
DBZ Mugen 2007 lub 2005 bo wiecej postaci jest. Mega przyjemna nawalanka w swiecie Dragon Ball
Co do tych nawalanek Tekken nie jest na kompa i nie bedzie (a szkoda bo to najlepsza tego typu gra jaka widzialem) 1,2,3 da się emulowac na kompie ale to nie to samo .... co najnowsze czesci.
Co do tych nawalanek Tekken nie jest na kompa i nie bedzie (a szkoda bo to najlepsza tego typu gra jaka widzialem) 1,2,3 da się emulowac na kompie ale to nie to samo .... co najnowsze czesci.