Re: [Temat ogólny] Seria Crysis
Demo zaczyna się w nocy... ale kończy się w dzień (jego większa połowa rozgrywa się w dzień). Pełen cykl dobowy.welll1 pisze:Jest noc
U mnie jest jeszcze mały zapas FPS'ów, który zapewnia mi przyjemną grę - przynajmniej tak mi się zdaję.... Swego czasu wyjdą patch'e, które może leciutko zoptymalizują grę, pokażą się zapewne jakieś triki zwiększające lekko płynność gry (na przykład edycja pliku konfiguracyjnego).welll1 pisze:Gra zaczyna zwalniać w gnieździe obcych. Największą masakrę jaką przeżył mój sprzęt to ostatnia misja obrona statku. Jest noc obcy świeca się, pełno dymu ognia wybuchów. Karta graficzna 65 stopni osiągnęła
Trochę popadasz w przesadyzm - wszystkie tekstury naprawdę są dobrej jakości (szczególnie piasek i eksplozje, gorzej z wodą i wnętrzami budynków). Także są obecne (co prawda słabej jakości) odblaski - jak dla mnie grafika ładna porównując do innych gier, które ruszą na moim komputerze.welll1 pisze:Odpaliłem ją na minimalnych i nie nazwałbym tego ładna grafika... jak na mnie 6 lat temu na max-a tak gry wyglądały
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''