[Decyzja] Playstation 2
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
• Strona 1 z 1
Witam, chcę sobie kupić Sony Playstation 2 tylko nie wiem czy teraz się opłaca. Wychodzą na niego jeszcze jakieś gry w ogóle a jak tak to czy będą wychodzić czy niedługo będą produkować tylko na PS3 ?
Ostatnio zmieniony 7 mar 2008, 18:46 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Decyzja] Playstation 2
Ps2 to teraz zakup za małe pieniądze a gier masz mnóstwo za śmieszną kasę. Masz pełno hiciorów takich jak God Of War 1, 2. Killzone, Black, Devil May Cry czy trylogia Prince of Persia i naprawde wiele innych ciekawych gier. Ja sam mam ps2 i nie zamierzam jej sprzedawać bo gra na niej sprawia mi dużo radochy. Kup a nie będziesz żałował
Ostatnio zmieniony 7 mar 2008, 19:12 przez kratos31, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się z kratos31 ja kupiłem PS2 na wakacjach i jestem zadowolony. Jest mnóstwo gier, których nie ma na PC, które są naprawdę świetne, a jak masz dwa pady i kumpla pod ręką to już w ogóle jest świetna zabawa
Jeśli nie stać kogoś na konsole nowej generacji, to PlayStation 2 będzie bardzo dobrym wyborem. Kupić jak najbardziej opłaca się - tak jak wspomniano, gry mocno tanieją na tę konsolę (niedawno wyszła tania seria gier, w której chyba produkcje są nawet po polsku), a w dodatku nawet niektóre nowe tytuły znane z konsol nowej generacji wychodzą na PlayStation 2. W dodatku grafika większości gier nie odstrasza, a warto poznać, np: znakomita strzelankę Killzone.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Ceny Ps2 staniały ,a tak jak panowie wyżej mówią jest dużo gier ,których nie ma na PC.Po za tym jak masz przerobione ps2 to gry masz za darmo z neta i radochy na dlugie godziny ;p
Właśnie mówiłem mamie to samo a ona mówi, że to tylko zużycie pieniędzy, nie opłaca mi się i nie kupi mi
Słyszałem, że PS2 przerobione jest gorsze, bo szybciej laser się psuje itp. to prawda
Słyszałem, że PS2 przerobione jest gorsze, bo szybciej laser się psuje itp. to prawda
Ostatnio zmieniony 7 mar 2008, 20:06 przez szpon, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak to prawda, nie ma sensu teraz przerabiać ps2 gdy gry są w tak niskich cenach
No to źle słyszałeś.szpon pisze:Słyszałem, że PS2 przerobione jest gorsze, bo szybciej laser się psuje
Akurat na laserkach w napędach konsol, Sony zawsze oszczędzała, więc są słabej jakości, czyli szybko się psują
Mów za siebiekratos31 pisze:gry są w tak niskich cenach
Mam ps2 od prawie trzech lat i jakoś nie zepsuła mi sie jeszcze a gram dużo. Moi znajomi którzy przerabiali konsole po pół roku wymieniali lasery. Jak poszukasz to kupisz gra za 30 zł to chyba nie jest zbyt duża kwota. Wybór należy do ciebie
Ja widziałem gry oryginalne po 159 zł i więcej (nowości), to ja dziękuję
Ostatnio zmieniony 7 mar 2008, 23:15 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.