[galeria] Dobrus
Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
Re: [galeria] Dobrus
Next...
Version 2:
Version 2.1:
Version 2:
Version 2.1:
Na pewno lepsze jest od wcześniejszej wersji, ale dalej jakieś takie dziwne, nie wiem czemu chyba ie mój styl. Jako że teraz trochę bardziej mi się podoba to tam 8-/10
Podobnie jak z poprzednią wersją - grafiki bardzo ładne, aczkolwiek napisy są mało widoczne (szczególnie tyczy się to pierwszej pracy).
Moja ocena: 9/10
Moja ocena: 9/10
Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, 08:19 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Nowe:
Kolejna śliczna pracka Rewelacyjne tło, dobre wtopienie rendera, napis też się ładnie prezentuje. 10/10
No ta praca jest bardzo fajna. Ładne tło i wtopienie. Napis też pasuje tylko zamiast Sygnature / DBR mógłbyś wpisać coś ciekawszego jak dla mnie 9+/10
Dzięki za ocenki
v 1.1 (z rękami xD):
Właśnie nie miałem pomysłu co by tam wklepaćŚledziks pisze:zamiast Sygnature / DBR mógłbyś wpisać coś ciekawszego
v 1.1 (z rękami xD):
Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, 16:59 przez Dobrus, łącznie zmieniany 1 raz.
napis słabiutki, reszta nawet fajna. napis psuje wrażenie wizualne. 8/10
Zapraszam do mojej galerii
A tu taki szit... Ostatnio mi coś nie idzie
Szczerze to praca mi sie nie podoba taka dziwna nie wiadomo o co w niej chodzi widac ze glowa zostala wycieta(chyba )Reka tez taka dziwna a co to jest tam z boku to zielone?Zboze ?Napis tez taki dziwny taki old school .Nic to ciebie nie mam ale praca jest kiepska.Dam 4/10.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2008, 19:30 przez daniellll, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jest aż tak źle nie przesadzaj. Render nawet nieźle jest wtopiony chociaż faktycznie wygląda to trochę tak jakbyś puzzle poukładał te jak to nazwał daniellll zborze też jakieś takie dziwne w ogóle nie pasuje. Podsumowując to faktycznie coś Ci nie poszło mam nadziję że nowa praca będzie dużo lepsza a za tą to dam 6/10
PS Zapraszam do mnie!
PS Zapraszam do mnie!
Ostatnio zmieniony 13 mar 2008, 20:07 przez Śledziks, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobra chłopcy a teraz największy shitowski badziew jaki zrobiłem, siedziałem z godzine nad tym a tu takie g... :
Napis jest zarąbisty nie jest tak źle, na pewno lepiej niż wcześniej. Fajne tło Ci wyszło też wtopienie nie jest takie złe. Ramka jest za gruba trochę odchudzić by się ją przydało. Ogólnie nie jest aż tak tragicznie, ale robiłeś zacznie lepsze prace 7/10 życzę powodzenia z następnymi
a mi i tak się podoba
w szczególności to tło
8/10
w szczególności to tło
8/10
Nowe
Dobrus, gdzieś widziałem podobny render, chyba u Sld. Pracka ładna, ale napis znowu taki sobie, właściwie nie pasuje i jest bez sensu (może zostaw tylko twój nick).
7+/10
Poprzednia praca vel "szit" nie jest zła. Trochę wieje nudą i ramka szpeci, ale jest ok.
7-/10
7+/10
Poprzednia praca vel "szit" nie jest zła. Trochę wieje nudą i ramka szpeci, ale jest ok.
7-/10
Semper in altum
A mnie się wszystkie nawet podobają Ładne tła i napisy, rendery dobrze powtapiane.
7/10 Letz play
-7/10 Szit
+8/10 Dobrus
7/10 Letz play
-7/10 Szit
+8/10 Dobrus
Coraz gorzej mi idzie, zrobię sobie przerwę z ps'em...
Tylko żebyś przez tą przerwę nie zapomniał jak się robi dobre obrazki.Dobrus pisze:Coraz gorzej mi idzie, zrobię sobie przerwę z ps'em...
Na mój gust dobrze robisz. Niektórzy czepiają się szczegółów. Ostatnia praca dla mnie bardzo ładna.