[Szukam] Paczka plików do serwerów Counter Strike.

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 17 mar 2008, 22:03

[Szukam] Paczka plików do serwerów Counter Strike.

Ostatnio gram sobie w Counter Strike Non Steam no i zawsze jak łączę się z serwerami to ściągają mi się pliki (nie mówię tu o mapach). No i zawsze szukam takiego serwera gdzie takiego czegoś nie ma bo jestem trochę leniwy i nie chce mi się czekać. No i mało takich serwerów (prawie wcale). Czasami te pliki się powtarzają.

No i tu moje pytanie:

Czy istnieje taka paczka co ma wszystkie (albo większość ) te pliki żebym nie musiał czekać aż to się wczyta?? Albo jakiś inny sposób?? Nie obchodzi mnie wielkość tej paczki bo wole to raz a porządnie ściągnąć.

Piractwo to chyba żadne nie jest. Jak jest to nie wiedziałem i proszę o usunięcie.

Proszę się nie śmiać ze mnie jak to jest jakaś bzdura. Nie znam się na CS więc mam prawo nie wiedzieć. ;)
Ostatnio zmieniony 17 mar 2008, 22:04 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 18 mar 2008, 21:51

Re: [Szukam] Paczka plików do serwerów Counter Strike.

Robertinho pisze:Ostatnio gram sobie w Counter Strike Non Steam no i zawsze jak łączę się z serwerami to ściągają mi się pliki (nie mówię tu o mapach). No i zawsze szukam takiego serwera gdzie takiego czegoś nie ma bo jestem trochę leniwy i nie chce mi się czekać. No i mało takich serwerów (prawie wcale). Czasami te pliki się powtarzają.

No i tu moje pytanie:

Czy istnieje taka paczka co ma wszystkie (albo większość ) te pliki żebym nie musiał czekać aż to się wczyta?? Albo jakiś inny sposób?? Nie obchodzi mnie wielkość tej paczki bo wole to raz a porządnie ściągnąć.

Piractwo to chyba żadne nie jest. Jak jest to nie wiedziałem i proszę o usunięcie.

Proszę się nie śmiać ze mnie jak to jest jakaś bzdura. Nie znam się na CS więc mam prawo nie wiedzieć. ;)
Jak raz ci się wszystko ściągnie to więcej ściągać nie będzie chyba że będą inne mody zainstalowane, a przez 20 minut ci korona z głowy nie spadnie, możesz np. podłączyć do jakiegoś serwa z którego sie sciąga i zminimalizować grę i coś robić w tym czasie...
Nikt ci nie poda linka do modów bo raczej prawie każdy serwer ma inne :]
A jak chcesz bez modów graj na oficjalnych serwach = STEAM :]
<<

Dragon2006

Awatar użytkownika

Profesor

Post autor: Dragon2006 » 18 mar 2008, 23:10

Czasami jest masakra z tymi na Non-steamie, powoli się ściąga.. Nie ma to jak STEAM :P Ale dla Ciebie udostępniłem taką paczkę :P:

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/37227750/amxx_mod_by_Dragon.rar
Jest to w sumie amx mod, ale zawiera wszystkie pliki, które są na takich serwerach. Wgraj sobie je do katalogu gry :P
Procesor Intel Core Quad Q6600 4x2.40 GHz
GeForce 9500GT, 1024 MB;4096 MB DDR2.
HDD 500 GB.
Monitor LCD 21", głośniki JVC + Creative 2.1
Neo 6mb
<<

Mikolaj.

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Mikolaj. » 19 mar 2008, 11:14

Znalazłem jeszcze coś takiego:

Kod: Zaznacz cały

http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/1157
Całkiem sporo różnych modów i dodatków (może i za dużo, ale zawsze można to wyłączyć)
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 19 mar 2008, 15:36

Dzięki. Pobiorę to wszystko. A zamieściłeś informację gdzie to wypakować?? Jeżeli nie to prosiłbym o jakąś pomoc. ;)
<<

Dragon2006

Awatar użytkownika

Profesor

Post autor: Dragon2006 » 19 mar 2008, 19:19

Bardzo dawno to wrzucałem.. Ale tam jak rozpakujesz znajdź folder cstrike i po prostu skopiuj go całego do katalogu gry.
Procesor Intel Core Quad Q6600 4x2.40 GHz
GeForce 9500GT, 1024 MB;4096 MB DDR2.
HDD 500 GB.
Monitor LCD 21", głośniki JVC + Creative 2.1
Neo 6mb