[wasze opinie] Najlepsza / najgorsza fabuła w grach
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Witam wszystkich forumowiczów. Jak w temacie jaka jest według was najciekawsza / najgłupsza fabuła w grach (każdy rodzaj) na PC. Według mnie najlepszą fabułą może się pochwalić Planescape: Torment, seria Gothic, Elder Scrolls (i większość RPG z pod znaku Interplay, Black Isle i BioWare), natomiast najdenniejszą fabułą mogą się pochwalić w większości przypadków gry FPP / TPP (tu wyjątkiem jest Max Payne i Hitman). Jak coś mi się przypomni to napisze.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2008, 09:40 przez Miki, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: [wasze opinie] Najlepsza / najgorsza fabuła w grach
Najlepsza fabuła:
- dowolny RPG produkcji azjatyckiej (np. Akuma Demon Spawn, Prince of Qin, Seal of Evil, Shadowflare, Throne of Darkness, Blade & Sword, tudzież seria Final Fantasy). Klimat tych produkcji jest unikalny, m.in. właśnie dzięki fabule osadzonej w historii tych krajów, bądź ich mitologii, czy też w jakiś sposób odwołujący się do niektórych elementów tego ostatniego mimo pozornie współczesnej fabuły.
- Unreal. Fabuła prosta, ale bardzo dobrze przedstawiona dzięki dziennikom porozrzucanym po świecie gry.
- Doom III - konkretny, trzymający w napięciu horror.
Najgorsza fabuła:
- The Sims - zero fabuły.
- Call of Duty 4. Dopóki seria trzymała się realiów WWII, bardzo mi się podobała. Zaś CoD4 może zjeżdżać na szczaw/
- dowolny RPG produkcji azjatyckiej (np. Akuma Demon Spawn, Prince of Qin, Seal of Evil, Shadowflare, Throne of Darkness, Blade & Sword, tudzież seria Final Fantasy). Klimat tych produkcji jest unikalny, m.in. właśnie dzięki fabule osadzonej w historii tych krajów, bądź ich mitologii, czy też w jakiś sposób odwołujący się do niektórych elementów tego ostatniego mimo pozornie współczesnej fabuły.
- Unreal. Fabuła prosta, ale bardzo dobrze przedstawiona dzięki dziennikom porozrzucanym po świecie gry.
- Doom III - konkretny, trzymający w napięciu horror.
Najgorsza fabuła:
- The Sims - zero fabuły.
- Call of Duty 4. Dopóki seria trzymała się realiów WWII, bardzo mi się podobała. Zaś CoD4 może zjeżdżać na szczaw/
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Najlepsza fabuła:
- Bioshock - najlepsza bez dyskusji; do tego dochodzi wspaniała klimat gry i mamy naprawdę świetną grę.
- Max Payne - historia nowojorskiego gliniarza przez dwie części jest bardzo wciągająca, fabuła potrafi zaskoczyć.
- Prey - niby nic odkrywczego (porwanie przez Obcych i później walka z nimi na ich statku), ale sposób prowadzenia fabuły jest znakomity.
- S.T.A.L.K.E.R. - nie posiada wyrafinowanej fabuły, aczkolwiek, jak w przypadku Preya, sposób jej prowadzenia jest nieprzeciętny.
- Mafia - dla mnie największą zaletą tej gry jest właśnie fabuła. Historia Tommy'ego jest bardzo ciekawa, fabuła aż kipi od zwrotów akcji.
Najgorsza fabuła:
- Crysis - fabuła nie wciąga, jej sposób prowadzenia jest absolutnie nijaki.
- Bioshock - najlepsza bez dyskusji; do tego dochodzi wspaniała klimat gry i mamy naprawdę świetną grę.
- Max Payne - historia nowojorskiego gliniarza przez dwie części jest bardzo wciągająca, fabuła potrafi zaskoczyć.
- Prey - niby nic odkrywczego (porwanie przez Obcych i później walka z nimi na ich statku), ale sposób prowadzenia fabuły jest znakomity.
- S.T.A.L.K.E.R. - nie posiada wyrafinowanej fabuły, aczkolwiek, jak w przypadku Preya, sposób jej prowadzenia jest nieprzeciętny.
- Mafia - dla mnie największą zaletą tej gry jest właśnie fabuła. Historia Tommy'ego jest bardzo ciekawa, fabuła aż kipi od zwrotów akcji.
Najgorsza fabuła:
- Crysis - fabuła nie wciąga, jej sposób prowadzenia jest absolutnie nijaki.
Delacroix pisze:The Sims - zero fabuły.
A no w Simsach jest fabuła - wystarczy zapoznać się z najnowszymi dodatkami z serii "Historie...".Nivener pisze:Najgłupsza fabuła ? Sims-y (pytanie czy w ogóle jest tam fabuła ;]
Ostatnio zmieniony 30 mar 2008, 09:59 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 3 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Zdecydowanie najlepsze dla mnie fabuły mają gry Bioshock, Stalker, Half-Life 2, Fear, CoD 2, 4 oraz na PS2 God of War 1, 2 i Black. Najgorsze to niestety Crysis, Conflict Danied Ops
Najlepsza:
Fable - Zapomniane opowieści - najlepsza fabuła z wszystkich gier w jakie dotąd grałem.
Grand Theft Auto San Andreas - klimat gangsta..
Najgorsza:
Rome Total War - ee... z tego co widziałem to tam tylko się podbijało ziemię i celem było zawładnięcie Rzymem. Dobrze mówię??
Fable - Zapomniane opowieści - najlepsza fabuła z wszystkich gier w jakie dotąd grałem.
Grand Theft Auto San Andreas - klimat gangsta..
Najgorsza:
Rome Total War - ee... z tego co widziałem to tam tylko się podbijało ziemię i celem było zawładnięcie Rzymem. Dobrze mówię??
Ostatnio zmieniony 30 mar 2008, 12:01 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepsza:
- Oblivion bo w czym ta gra nie jest najlepsza
- CoD 4 fabuła jest bardzo dobra, cały czas coś się dzieje, poznajemy dwie postacie, dwa różne wątki, a tym co piszą że cod bez II wojny to nie cod radze zagrać singla i potem multi (no tak tylko trzeba mieć oryginała żeby móc korzystać z 13 000 serów)
- Star Wars Jedi Academy, KOTOR, klimat gwiezdnych wojen został mega dobrze odwzorowany
- Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie I, II i WK genialna książka, genialny film genialne gry i fabuły jakie zawierają.
Najgorsza:
- Crysis efekty fajne, akcja też trzyma poziom, sama fabuła i co za tym długość gry jest żałosna
- Conflict Danied Ops dwóch wojaków którym właściwie nie wiadomo o co chodzi
P.S co do Simsów moim zdaniem mają one fabułę, taką jaką sami ułożymy. Jeśli chcę pokierować dużo rodzinką i poźniej ich utopić to to robię i nic nie jest w stanie mnie powstrzymać. I to właśnie sprawia że nic na świecie nie sprzedaje się lepiej niż seria sims
- Oblivion bo w czym ta gra nie jest najlepsza
- CoD 4 fabuła jest bardzo dobra, cały czas coś się dzieje, poznajemy dwie postacie, dwa różne wątki, a tym co piszą że cod bez II wojny to nie cod radze zagrać singla i potem multi (no tak tylko trzeba mieć oryginała żeby móc korzystać z 13 000 serów)
- Star Wars Jedi Academy, KOTOR, klimat gwiezdnych wojen został mega dobrze odwzorowany
- Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie I, II i WK genialna książka, genialny film genialne gry i fabuły jakie zawierają.
Najgorsza:
- Crysis efekty fajne, akcja też trzyma poziom, sama fabuła i co za tym długość gry jest żałosna
- Conflict Danied Ops dwóch wojaków którym właściwie nie wiadomo o co chodzi
P.S co do Simsów moim zdaniem mają one fabułę, taką jaką sami ułożymy. Jeśli chcę pokierować dużo rodzinką i poźniej ich utopić to to robię i nic nie jest w stanie mnie powstrzymać. I to właśnie sprawia że nic na świecie nie sprzedaje się lepiej niż seria sims
Najlepsze:
- Seria Gothic - chyba nie muszę wyjaśniać?
- Seria Fallout - świetny wątek i misji poboczne.
- Vietcong - historia żołnierza w Wietnamie walczącego z Vietcongiem. Nasz żołnierz w dodatku, pisze pamiętnik, co pogłębia klimat.
- The Suffering - ucieczka z więzienia zaatakowanego przez potwory to fajna sprawa, jeśli w dodatku do dyspozycji mamy mały arsenał.
Najgorszą fabułę ma:
- Delta Force: Black Hawk Down - wyrwanych z wątku parę misji to słabo ;(
- Seria Gothic - chyba nie muszę wyjaśniać?
- Seria Fallout - świetny wątek i misji poboczne.
- Vietcong - historia żołnierza w Wietnamie walczącego z Vietcongiem. Nasz żołnierz w dodatku, pisze pamiętnik, co pogłębia klimat.
- The Suffering - ucieczka z więzienia zaatakowanego przez potwory to fajna sprawa, jeśli w dodatku do dyspozycji mamy mały arsenał.
Najgorszą fabułę ma:
- Delta Force: Black Hawk Down - wyrwanych z wątku parę misji to słabo ;(
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2008, 08:05 przez SWAT, łącznie zmieniany 1 raz.
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Najlepsze:
- Seria baldur's gate (PC) -historia potomka boga mordu. jedna z moich ulubionych gier
- Oblivion - ogromny rozmach głównego wątku
- Gothic - nieliniowość
- Max Payne - jedna z moich ulubionych gier
- Diablo II - doskonałe przerywniki filmowe, i ciekawa fabuła
- Final Fantasy (PC, VII) - podoba mi się ten mangowy klimat
- Half-Life - wypadek w laboratorium, główny bohater którego celem jest przeżycie
- Unreal - klimat
- Vice City - jw
Najgorsze:
- Crysis - Outro jest beznadziejne, a długość gry to kpina
- Unreal tournament (03, 04) - brak fabuły
- Seria baldur's gate (PC) -historia potomka boga mordu. jedna z moich ulubionych gier
- Oblivion - ogromny rozmach głównego wątku
- Gothic - nieliniowość
- Max Payne - jedna z moich ulubionych gier
- Diablo II - doskonałe przerywniki filmowe, i ciekawa fabuła
- Final Fantasy (PC, VII) - podoba mi się ten mangowy klimat
- Half-Life - wypadek w laboratorium, główny bohater którego celem jest przeżycie
- Unreal - klimat
- Vice City - jw
Najgorsze:
- Crysis - Outro jest beznadziejne, a długość gry to kpina
- Unreal tournament (03, 04) - brak fabuły
Najlepsze:
Seria Gothic-Mozliwosc wyborow
Seria Final Fantasy(konsole)
Age of empires 3-
Najgorsze:
Crysis-liniowosc
Sam&Max Sezon 1-Epizody calkowicie ze soba nie powiazane
Seria Sims Historie...-Przewidywalnosc
Seria Gothic-Mozliwosc wyborow
Seria Final Fantasy(konsole)
Age of empires 3-
Najgorsze:
Crysis-liniowosc
Sam&Max Sezon 1-Epizody calkowicie ze soba nie powiazane
Seria Sims Historie...-Przewidywalnosc
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2008, 16:45 przez daniellll, łącznie zmieniany 2 razy.
Windows XP=300ZŁPakiet Ofice=200ZŁ
Zdziwienie policji ze masz oryginalne oprogramowanie=Bezcenne
2x2,4ghz 4x1GB ram GeForce 8800GTS 320 MB
Zdziwienie policji ze masz oryginalne oprogramowanie=Bezcenne
2x2,4ghz 4x1GB ram GeForce 8800GTS 320 MB
Najlepsza:
Mafia - historia początkującego gangstera, z początku mimowolnie wciągniętego w mafijne tryby. Najlepsza fabuła ze wszystkich gier w jakie grałem.
GTA San Andreas - gangsterskie klimaty, wiadomo
Max Payne I i II - historia gliniarza, któremu przestępcy zrujnowali życie
Najgorsza:
Crysis - pochrzanili trochę tą grę, fabuła jakaś taka nijaka
Mafia - historia początkującego gangstera, z początku mimowolnie wciągniętego w mafijne tryby. Najlepsza fabuła ze wszystkich gier w jakie grałem.
GTA San Andreas - gangsterskie klimaty, wiadomo
Max Payne I i II - historia gliniarza, któremu przestępcy zrujnowali życie
Najgorsza:
Crysis - pochrzanili trochę tą grę, fabuła jakaś taka nijaka
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 00:26 przez Ignac, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepsza
Mafia- dobrze przedstawiona historia człowieka który od taksówkarza stał się gangsterem.
GTA San Andreas- dobra fabuła, dobrze przedstawione amerykańskie getto
Far Cry- wszystko ładnie przedstawione
Doom III- fabuła trzyma w napięciu od samego początku do napisów końcowych.
Gothic I,II,Noc Kruka,III- jest to seria gier która według mnie ma najlepszą fabułę i najbardziej wciąga.
TES IV Oblivion- tu nie trzeba nic mówić
S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl- bardzo fajny klimacik, trzymający w napięciu
Call of Duty 2,4 w dwójce wiadomo II wojna światowa, w czwórce wymyślona fabuła ale bardzo ładnie zrobiona
Prey- niby ratujemy swoją ukochaną, porywają nas kosmici to już gdzieś było!! ale co z tego jak w prey jest klimat i pare fajnych innowacji (grawitacja) które robią z tej gierki naprawdę fajną
Najgorsza
Crysis- w ogóle denna fabuła, nie wiedziałem o co chodzi tylko brałem swoich wrogów na celownik i ot co to jest cała gra.
Mafia- dobrze przedstawiona historia człowieka który od taksówkarza stał się gangsterem.
GTA San Andreas- dobra fabuła, dobrze przedstawione amerykańskie getto
Far Cry- wszystko ładnie przedstawione
Doom III- fabuła trzyma w napięciu od samego początku do napisów końcowych.
Gothic I,II,Noc Kruka,III- jest to seria gier która według mnie ma najlepszą fabułę i najbardziej wciąga.
TES IV Oblivion- tu nie trzeba nic mówić
S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl- bardzo fajny klimacik, trzymający w napięciu
Call of Duty 2,4 w dwójce wiadomo II wojna światowa, w czwórce wymyślona fabuła ale bardzo ładnie zrobiona
Prey- niby ratujemy swoją ukochaną, porywają nas kosmici to już gdzieś było!! ale co z tego jak w prey jest klimat i pare fajnych innowacji (grawitacja) które robią z tej gierki naprawdę fajną
Najgorsza
Crysis- w ogóle denna fabuła, nie wiedziałem o co chodzi tylko brałem swoich wrogów na celownik i ot co to jest cała gra.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 11:41 przez Quort, łącznie zmieniany 1 raz.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% - wklej to do opisu.
Najlepsza:
- Red alert 2: profesjonalne wstawki filmowe w których grają znane gwiazdy filmowe. Miód do potęgi...
- COD 4 MW: klimat fabuły znacznie ożywił tę grę, misja snajperem - mniam!
... co by tu jeszcze wymienić?
Najgorsza:
- Doom 3: ten kto zasnął podczas przechodzenia tej gry wie o co chodzi, każdemu kto nie zasnął gratuluje trzeźwości umysłu. Kilkanaście pierwszych etapów może trzymać w napięciu grozy itp. Ale ludzie! Nie można bez przerwy tylko wypatrywać, z którego cienia cos wyskoczy bo jest to NUDNE!
- Prey: troche więcej uruzmaiceń niż w Doomie 3 ale i tak dalej wieje nudą
- Quake 3: fabuła której praktycznie nie ma
- Crysis: jak zobaczyłem kosmitów w dalszych etapach gry nie wiem czemu wybuchłem śmiechem (mimo iz wiedziałem z zapowiedzi że się pojawią w tej grze), ale sorry motyw z obcymi to sztuczne wydłużenie długości i tak krótkiej gry
- Far Cry: fabuła - zastrzel wszystko co się rusza, bardzo mnie wciągneła
- Red alert 2: profesjonalne wstawki filmowe w których grają znane gwiazdy filmowe. Miód do potęgi...
- COD 4 MW: klimat fabuły znacznie ożywił tę grę, misja snajperem - mniam!
... co by tu jeszcze wymienić?
Najgorsza:
- Doom 3: ten kto zasnął podczas przechodzenia tej gry wie o co chodzi, każdemu kto nie zasnął gratuluje trzeźwości umysłu. Kilkanaście pierwszych etapów może trzymać w napięciu grozy itp. Ale ludzie! Nie można bez przerwy tylko wypatrywać, z którego cienia cos wyskoczy bo jest to NUDNE!
- Prey: troche więcej uruzmaiceń niż w Doomie 3 ale i tak dalej wieje nudą
- Quake 3: fabuła której praktycznie nie ma
- Crysis: jak zobaczyłem kosmitów w dalszych etapach gry nie wiem czemu wybuchłem śmiechem (mimo iz wiedziałem z zapowiedzi że się pojawią w tej grze), ale sorry motyw z obcymi to sztuczne wydłużenie długości i tak krótkiej gry
- Far Cry: fabuła - zastrzel wszystko co się rusza, bardzo mnie wciągneła
Dodaję jeszcze jedno do najlepszych:
Devil May Cry - seria. Historia łowców demonów z masą wątków pobocznych w tle. Głównie idzie o koligacje rodzinne (Sparda, Dante, Vergil, Trish to w sumie jedna rodzina z mnóstwem sekretów, ale także Arkham i Mary-Lady), ale także o nie do końca jasno określone zło czy dobro. Tam są głównie odcienie szarości, np. Vergil z DMC3 jest widziany w towarzystwie nikczemnego Arkhama, jednakże z dziwnie dużą dozą szacunku wypowiada się o ojcu, Spardzie - który sam będąc demonem, swoim współbraciom wojnę wypowiedział. Owszem, możemy w końcu dojść do wniosku, że Vergil chciał kontynuować dzieło ojca po zdobyciu jego miecza - jednakże Dante nigdy nie usłyszał od brata czegoś takiego.
Najnowsza odsłona serii również trzyma poziom. Zakon Miecza rzekomo propaguje idee Spardy, tak? Cóż, w miarę postępów śledztwa Nero dochodzi do wręcz przeciwnych wniosków i mimo dwóch pojedynków z Dantem, ostatecznie łączy z nim siły. To jedno dno. Drugim dnem jest rozkwitający związek Nera z Kyrie...
Devil May Cry - seria. Historia łowców demonów z masą wątków pobocznych w tle. Głównie idzie o koligacje rodzinne (Sparda, Dante, Vergil, Trish to w sumie jedna rodzina z mnóstwem sekretów, ale także Arkham i Mary-Lady), ale także o nie do końca jasno określone zło czy dobro. Tam są głównie odcienie szarości, np. Vergil z DMC3 jest widziany w towarzystwie nikczemnego Arkhama, jednakże z dziwnie dużą dozą szacunku wypowiada się o ojcu, Spardzie - który sam będąc demonem, swoim współbraciom wojnę wypowiedział. Owszem, możemy w końcu dojść do wniosku, że Vergil chciał kontynuować dzieło ojca po zdobyciu jego miecza - jednakże Dante nigdy nie usłyszał od brata czegoś takiego.
Najnowsza odsłona serii również trzyma poziom. Zakon Miecza rzekomo propaguje idee Spardy, tak? Cóż, w miarę postępów śledztwa Nero dochodzi do wręcz przeciwnych wniosków i mimo dwóch pojedynków z Dantem, ostatecznie łączy z nim siły. To jedno dno. Drugim dnem jest rozkwitający związek Nera z Kyrie...
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Wiedźmin - Pewna sekta atakuje na Kaer Morhen, a słynny Geralt dochodzi, skąd oni są. Dla wielu pewne dialogi są niejasne w tej grze, ale żeby wszystko było jasne, trzeba przeczytać książki
A myślałem, że temat padł już .
Dla mnie rządzą:
Call of Duty 4 Modern Warfare - tu nie ma w ogóle dyskusji, wszyscy wiedzą dlaczego.
Bioshock - tajemnice Rapture bardzo intrygują, ponadto dawkowanie fabuły jest bardzo fajne.
Diablo 2 - skomplikowana fabuła to może nie jest, ale kto jej nie lubi?
Command & Conquer 3 Wojny o Tyberium - jak na razie dla mnie rządzi w tej kategorii, ale poczekamy na Red Alerta 3
Red Faction - ładny, marsjański bunt roboli - czego chcieć więcej
A tu beznadzieje:
Alien Shootery - fabuła szczątkowa, ale gra się miło.
Far Cry - jak ktoś wyżej już pisał, to sorry, ale o co chodzi?
Unreal 2 - WTF? O co tam chodzi?
Dla mnie rządzą:
Call of Duty 4 Modern Warfare - tu nie ma w ogóle dyskusji, wszyscy wiedzą dlaczego.
Bioshock - tajemnice Rapture bardzo intrygują, ponadto dawkowanie fabuły jest bardzo fajne.
Diablo 2 - skomplikowana fabuła to może nie jest, ale kto jej nie lubi?
Command & Conquer 3 Wojny o Tyberium - jak na razie dla mnie rządzi w tej kategorii, ale poczekamy na Red Alerta 3
Red Faction - ładny, marsjański bunt roboli - czego chcieć więcej
A tu beznadzieje:
Alien Shootery - fabuła szczątkowa, ale gra się miło.
Far Cry - jak ktoś wyżej już pisał, to sorry, ale o co chodzi?
Unreal 2 - WTF? O co tam chodzi?
Semper in altum
Najlepsze:
-Red Alert 2 - grałem w to godzinami
- Gothic 1 i 2 (+NK)- w to też. Chyba najlepsza fabuła jaką widziałem.
- Red Faction 1- Geomod naprawdę dawał dużo frajdy i w ogóle klimaty kopalni - to jest to
- Half Life 2 (jedynka też, ale bez niektórych dodatków).
- Unreal 1 i UT - chyba nie musze mówić za co
Najgorsze:
- Gothic 3 - nuda
- Doom 3 - nie wiem czemu, ale ta gra mi przypomina sapera w 3d z super grafiką. W sumie tam nie ma fabuły- idziesz i zabijasz ^^
pewnie znalazłoby się coś jeszcze, ale nie chce mi sie już myśleć
Crysis dlatego słabiutko wypadł, bo zapewne miał pokazać możliwości graficzne a nie jakiś wątek fabularny.
-Red Alert 2 - grałem w to godzinami
- Gothic 1 i 2 (+NK)- w to też. Chyba najlepsza fabuła jaką widziałem.
- Red Faction 1- Geomod naprawdę dawał dużo frajdy i w ogóle klimaty kopalni - to jest to
- Half Life 2 (jedynka też, ale bez niektórych dodatków).
- Unreal 1 i UT - chyba nie musze mówić za co
Najgorsze:
- Gothic 3 - nuda
- Doom 3 - nie wiem czemu, ale ta gra mi przypomina sapera w 3d z super grafiką. W sumie tam nie ma fabuły- idziesz i zabijasz ^^
pewnie znalazłoby się coś jeszcze, ale nie chce mi sie już myśleć
Crysis dlatego słabiutko wypadł, bo zapewne miał pokazać możliwości graficzne a nie jakiś wątek fabularny.
Najlepsze :
Fallouty 1 i 2: komus trzeba tłumaczyć, ktos nie grał ? wątpie
S.T.A.L.K.E.R (obydwie części): Świetna fabuła w posapokaliptycznym Czarnobylu, ze świetnymi zwrotami akcji .
Najgorsza:
TES IV: Oblivion: Gdzie to ma fabułe ? Niewiem jak można za super fabułe uznac takie rzeczy jak zbierz wojsko z kilku miast,aby to zrobić w kazdym mieście zamknij otchłanie , które wygladają tak samo. TO jest świetna fabuła ? zamykanie takich samych otchłani. Prawie z nudów umarłem z kumplami przy tej grze. Pare pobocznych zadań ma fajną fabułe, ale główny wątek to porazka. Recenzanci nieźle kasy musieli dostać aby pisać, że główna fabuła jest super i długa. Nie znam w Swoim gronie nikogo kto by to potwierdził
Aby nie zaśmiecać tego tematu, dyskusja na temat fabuły w grze TES IV: Oblivion kontynuowana jest w TYM wątku.
Fallouty 1 i 2: komus trzeba tłumaczyć, ktos nie grał ? wątpie
S.T.A.L.K.E.R (obydwie części): Świetna fabuła w posapokaliptycznym Czarnobylu, ze świetnymi zwrotami akcji .
Najgorsza:
TES IV: Oblivion: Gdzie to ma fabułe ? Niewiem jak można za super fabułe uznac takie rzeczy jak zbierz wojsko z kilku miast,aby to zrobić w kazdym mieście zamknij otchłanie , które wygladają tak samo. TO jest świetna fabuła ? zamykanie takich samych otchłani. Prawie z nudów umarłem z kumplami przy tej grze. Pare pobocznych zadań ma fajną fabułe, ale główny wątek to porazka. Recenzanci nieźle kasy musieli dostać aby pisać, że główna fabuła jest super i długa. Nie znam w Swoim gronie nikogo kto by to potwierdził
Aby nie zaśmiecać tego tematu, dyskusja na temat fabuły w grze TES IV: Oblivion kontynuowana jest w TYM wątku.
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2008, 19:54 przez Kocyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good