Okazyjne ceny gier - promocje
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Z Twojej listy MATchlesS warto wymienic tez gre RPM TUNING jest bardzo dobra a przynajmniej mi sie podoba.
Re: Okazyjne ceny gier
Tak dla informacji, należy wspomnieć, że w promocji jest wersja z patch'em! Bez niego gra RPM TUNING staje się niegrywalna (czytaj: błędy w grafice), po zainstalowaniu produkt jest całkiem przyzwoitą produkcją.Z Twojej listy MATchlesS warto wymienic tez gre RPM TUNING jest bardzo dobra a przynajmniej mi sie podoba.
Warto spoglądnąć na kilka ciekawych promocji w sklepie Wirtus, np: Hitman: Krwawa Forsa za 30zł., Race: Złota Edycja PL za 20zł., Bard's Tale PL za 20zł., Tajne Akta: Tunguska za 20zł., Brothers In Arms: Road to Hill 30 za 10zł. albo PREY za 29zł. to naprawdę bardzo dobre okazje, nawet dodając koszt przesyłki.
Już w lutym seria TOPSELLER zostanie powiększona o sześć nowych, doskonałych tytułów! Dziś ujawniamy pierwsze trzy:
MotoGP'07 - najnowsza odsłona serii wyścigów motocyklowych: 17 rozbudowanych torów, 20 nowych motocykli, pełna lista zawodników sezonu 2007 i 2 tryby rozgrywki - Grand Prix oraz uliczne szaleństwo - tryb Extreme.
Painkiller: Overdose - oficjalna polska premiera gry i kontynuacja wielkiego hitu: 16 nowych poziomów, nowi przeciwnicy i gigantyczni bossowie oraz 8 jeszcze bardziej zabójczych typów broni.
SpellForce 2: Czas Mrocznych Wojen - najlepsze połączenie gatunków RTS i RPG: spektakularne bitwy, setki czarów i umiejętności do wykorzystania, klimat fantasy, a przede wszystkim niesamowita grywalność.
Gry MotoGP'07, Painkiller: Overdose i SpellForce 2 pojawią się w sprzedaży w serii TOPSELLER, w polskiej wersji językowej i cenie jedynie 39,99 zł.
Informacja warta większej uwagi. Już niedługo do serii Kolekcja Klasyki trafi gra Commandos: Strike Force. Myślę, że oferta bardzo interesująca, tym bardziej, że cena bardzo niska - niecałe 25zł.Już 21 lutego seria TOPSELLER zostanie wzbogacona o sześć nowych, doskonałych tytułów! Oprócz zapowiedzianych już SpellForce 2, MotoGP'07 i Painkiller Overdose, do serii trafią również:
Condemned: Criminal Origins - wciągający FPS w klimacie mrocznego thrillera - dzieło twórców legendarnego F.E.A.R. Gracz wciela się w oficera FBI, podążającego tropem seryjnego mordercy.
OutRun 2006: Coast 2 Coast - szalone wyścigi samochodowe z legendarnej serii znanej jeszcze z automatów do gier. Wsiądź do Ferrari i przejedź całą Amerykę od wybrzeża do wybrzeża!
Sonic Mega Collection Plus - megakompilacja kilkunastu kultowych platformówek z Sonikiem w roli głównej!
Każda z trzech gier zostanie wydana w serii TOPSELLER, w oryginalnej, angielskiej wersji językowej i w atrakcyjnej cenie 39,99 zł!
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Ostatnio kupiłem sobie w sklepie "Saturn", taka alternatywa dla MediaMarkt grę "Mafia" za 19.90zł. Jest ona dostępna w "Kolekcji Klasyki" za 24.90zł, więc w tym sklepie obniżyli cenę troszkę.
Przeszukując sklepy internetowe można znaleźć całkiem niezłe okazje.
Dla przykładu bardzo dobra strategia Galactic Civilizations II Władcy Strachu PL w sklepie Wirtus za niecałe 15zł.
Więcej informacji na poniższej stronie:
Dla przykładu bardzo dobra strategia Galactic Civilizations II Władcy Strachu PL w sklepie Wirtus za niecałe 15zł.
Więcej informacji na poniższej stronie:
Kod: Zaznacz cały
http://wirtus.pl/shop/produkt.php?KategoriaID=2&ProduktID=10015
Ja znalazłem bardzo niską cenę gry dla maniaków RTS-ów i turówek: Medievala II:TW + dodatek Królestwa. Cena zestawu na eMarket wynosi 81,46zł, co jest niewątpliwą okazją.
http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C6450940
Semper in altum
IMO lepiej kupić ten zestaw w sklepie gram.pl. Korzystając z wirtualnych pieniędzy można go kupić za niecałe 80zł., a w dodatku mamy do wyboru tańsze rodzaje przesyłek.
http://www.gram.pl/sk3_8AfkGe7_Medieval_Total_War_Zlota_Kolekcja.html
Możliwe, ale ja nie mam konta na gram.pl (mam, ale nie korzystam, bo przecież na forum P24h.pl jest dużo więcej).MATchlesS pisze:IMO lepiej kupić ten zestaw w sklepie gram.pl. Korzystając z wirtualnych pieniędzy można go kupić za niecałe 80zł., a w dodatku mamy do wyboru tańsze rodzaje przesyłek
Podałem więc najniższą cenę znalezioną przeze mnie na necie.
Tak czy siak zapraszam do kupowania tej gry .
Semper in altum
Potwierdzenie moich wcześniejszych informacji (oferta Carrefour):
Od 15 lutego w Kolekcji Klasyki na PlayStation 2 będą dostępne dwie nowe gry:
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Midnight Club 3: DUB Edition
Od 15 lutego w Kolekcji Klasyki na PlayStation 2 będą dostępne dwie nowe gry:
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Midnight Club 3: DUB Edition
W kioskach pojawił się Marcowy numer magazynu PLAY, w którym na 2 płytach DVD zmieszczono gry:
- Juiced PL,
- Prisoner of War PL,
- Rag Doll Kung Fu
Na uwagę zasługuje gra Juiced w polskiej wersji językowej.
(Prośby o spolszczenie do niej pojawiły się już na forum)
Cena magazynu: 9.99zł
//Zmieniony przez MATchlesS
Gry są na jednej płytce - dwa nośniki były tylko raz, teraz już jest normalnie. ;-]
# EDIT
No nie wiem MATchlesS, albo mnie oczy mylą albo nie wiem co...
Czyżby chochlik drukarski?
- Juiced PL,
- Prisoner of War PL,
- Rag Doll Kung Fu
Na uwagę zasługuje gra Juiced w polskiej wersji językowej.
(Prośby o spolszczenie do niej pojawiły się już na forum)
Cena magazynu: 9.99zł
//Zmieniony przez MATchlesS
Gry są na jednej płytce - dwa nośniki były tylko raz, teraz już jest normalnie. ;-]
# EDIT
No nie wiem MATchlesS, albo mnie oczy mylą albo nie wiem co...
Czyżby chochlik drukarski?
Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 23:41 przez Horhend, łącznie zmieniany 3 razy.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
Jeśli chodzi o czasopisma, to w najbliższych dniach pojawi się nowy CD - Action.
Na płycie znajdziemy:
- Temple of Elemental Evil PL (Świątynia Pierwotnego Zła)
- Undercover: Operation Wintersun PL
- Brygada E5 PL
- Kryzys Kubański PL
I warto zwrócić uwagę na Undercover: Operation Wintersun, gdyż będzie w wersji polskiej, a tak jak w przypadku Juiced, spolszczenia do tej gry na Portalu nie ma.
Na płycie również interesujące dema, np: gry Kane & Lynch.
Warto zwrócić uwagę na obszerną zapowiedź Far Cry'a 2 w czasopiśmie.
Rzucić okiem wypada na bardzo niską cenę gry Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas w sklepie Cenegi.
Produkcja kosztuje tylko 9,90zł. w dodatku jest to angielska wersja, czyli IMO lepszymi głosami bohaterów...
# EDIT
Poza tym poniżej masz wielką okładkę - wszystko widać:
Jest tylko jedna płyta.
Na płycie znajdziemy:
- Temple of Elemental Evil PL (Świątynia Pierwotnego Zła)
- Undercover: Operation Wintersun PL
- Brygada E5 PL
- Kryzys Kubański PL
I warto zwrócić uwagę na Undercover: Operation Wintersun, gdyż będzie w wersji polskiej, a tak jak w przypadku Juiced, spolszczenia do tej gry na Portalu nie ma.
Na płycie również interesujące dema, np: gry Kane & Lynch.
Warto zwrócić uwagę na obszerną zapowiedź Far Cry'a 2 w czasopiśmie.
Rzucić okiem wypada na bardzo niską cenę gry Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas w sklepie Cenegi.
Produkcja kosztuje tylko 9,90zł. w dodatku jest to angielska wersja, czyli IMO lepszymi głosami bohaterów...
http://www.sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=674
Nad napisem "DVD" jest malutki napis "większe". Czyli jest jedna płytka, ale za to DVD9. Ten malutki napis "większe" jest także na okładce CD - Action. Taki knyf.No nie wiem MATchlesS, albo mnie oczy mylą albo nie wiem co...
Poza tym poniżej masz wielką okładkę - wszystko widać:
http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/2/13/f_112121m_f520c47.jpg&srv=img29
Ostatnio zmieniony 16 lut 2008, 18:02 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałbym poinformować że nastąpiła:
"Wielka wyprzedaż Extra Klasyki"
"Wielka wyprzedaż Extra Klasyki"
http://www.gram.pl/sklep_grupa.asp?e=8gTq5&utm_source=sklep_...
Ostatnio zmieniony 9 mar 2008, 16:04 przez drynda, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kilku dni można zakupić nowe gry z serii Super$eller.
Oto one:
Oto one:
Cena bez zmian - niecałe 50zł.Anno 1701 – najlepsza gra z całej serii Anno i jednocześnie jedna z najlepszych gier w swoim gatunku.
Battlestations Midway – największe walki na Pacyfiku to prawdziwa uczta dla fanów dynamicznej akcji.
Civilization IV – jedna z najlepszych gier wszechczasów, która jest zakupem koniecznym dla każdego gracza.
Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent – rewolucja w gatunku gier szpiegowskich wprowadzająca po raz pierwszy w historii motyw podwójnego agenta.
Europa Universalis III – ponad 300 lat wojen, intryg, spisków i kluczowych decyzji do podjęcia. Sprostasz wyzwaniu?
The Elder Scrolls: Oblivion – zagraj w najlepsze RPG wszech czasów!
Sid Meier’s Railroads! – zarządzaj pociągami, towarami oraz finansami swojej firmy i nie daj się pokonać rywalom.
Resident Evil 4 – powrót kultowej serii, teraz jeszcze straszniejszej niż kiedykolwiek.
Warhammer: Mark of Chaos – Szykuj się do wojny. Pozycja obowiązkowa dla każdego fana gatunku!
W sieci sklepów MediaExpert można kupić grę Call of Duty 4 w polskiej wersji za jedyne 50zł. Według mnie to bardzo dobra okazja Niestety nie wiem jak długo obowiązywać będzie ta promocja.
Wszystkich Poznaniaków zachęcam do odwiedzenia Galerii SATURN (Pestka).
Po co? Otóż można kupić tam takie gry jak: Hitman 4: Krwawa Forsa za niecałe 10zł., Prince of Persia Dwa Trony, Just Cause za 20zł. albo Beowulf za 24,90zł.
Ogólnie kilka razy taniej niż w innych sklepach! W sprzedaży wiele innych tytułów, ale towar szybko schodzi...
=============================EDIT=============================
Cena miesiąca:
Prince of Persia Limitowana Edycja Kolekcjonerska za niecałe 35zł...
Po co? Otóż można kupić tam takie gry jak: Hitman 4: Krwawa Forsa za niecałe 10zł., Prince of Persia Dwa Trony, Just Cause za 20zł. albo Beowulf za 24,90zł.
Ogólnie kilka razy taniej niż w innych sklepach! W sprzedaży wiele innych tytułów, ale towar szybko schodzi...
=============================EDIT=============================
Cena miesiąca:
http://sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=494
Pojawiła się:
Sexowna Wiosenna Promocja na gram.pl
Obniżki aż do - 50%
Co bym polecił:
FIFA 07 Classic (PC) 34,90 zł
Wiedźmin (PC) 74,90 zł
Dark Messiah of Might and Magic (PC) 31,99 zł
Medieval II: Total War (PC) 46,90 zł
Call of Duty 4: Modern Warfare (PC) 79,90 zł
Unreal Tournament 3 (PC) 89,90 zł
Warhammer 40,000: Dawn of War - Antologia (PC) 46,90 zł
Battlefield 2 Deluxe Edition (PC) 34,90 zł
XBOX360 Arcade 767,00 zł
Sexowna Wiosenna Promocja na gram.pl
Obniżki aż do - 50%
http://www.gram.pl/sklep_grupa.asp?e=8Qzl7&s=1
FIFA 07 Classic (PC) 34,90 zł
Wiedźmin (PC) 74,90 zł
Dark Messiah of Might and Magic (PC) 31,99 zł
Medieval II: Total War (PC) 46,90 zł
Call of Duty 4: Modern Warfare (PC) 79,90 zł
Unreal Tournament 3 (PC) 89,90 zł
Warhammer 40,000: Dawn of War - Antologia (PC) 46,90 zł
Battlefield 2 Deluxe Edition (PC) 34,90 zł
XBOX360 Arcade 767,00 zł
Nowa seria tanich gier od TopWare:
Jak dla mnie trochę słabo - 50zł. za gry, które były w czasopismach za 7zł.
IMO tylko Two Worlds można zainteresować się, bo gra w miarę nowa i bardzo dobra. Mam nadzieję jednak, że cena się zmieni.
========================EDIT========================
Nowa odsłona serii Extra Klasyki
Strona serii:
Informacja:
Zdjęcie z najnowszego numeru Komputer Świat Gry:
Z tego co udało mi się ustalić, to za 20zł. będzie można kupić, np: F.E.A.R.a, Jade Empire (!), TOCA Race Driver 3, Rise of Legends albo Fahrenheita.
Przykładowe pudełka:Mniej więcej w cenie 49,90 (ostateczna decyzja nie została jeszcze podjęta) wznowienia zamierza wydawać firma TopWare. Już na początku kwietnia zainauguruje ona serię The Best Of, która zawierać będzie cztery produkcje: 18 Wheels of Steel: Haulin’, X3: Reunion, Earth: Universe i Two Worlds. Więcej szczegółów na temat tej inicjatywy, a także dokładne ceny gier, powinniśmy poznać wraz z końcem bieżącego miesiąca.
Jak dla mnie trochę słabo - 50zł. za gry, które były w czasopismach za 7zł.
IMO tylko Two Worlds można zainteresować się, bo gra w miarę nowa i bardzo dobra. Mam nadzieję jednak, że cena się zmieni.
========================EDIT========================
Nowa odsłona serii Extra Klasyki
Strona serii:
http://xk.cdprojekt.pl/
http://www.gram.pl/news_6wriJ,6_Rewolucyjna_zupelnie_nowa_odslona_serii_eXtra_Klasyka.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f746ff81b9aeb00.html
Przez kilka dni ujawniono wiele nowych gier w różnych tanich seriach.
Zacznę od nowej serii, która zwie się bardzo oryginalnie: "Pomarańczowa seria".
Jest to seria od Techlandu i jest troszkę nietypowa, bowiem w jednym pudełku będziemy mieli dwie RÓŻNE gry, które w większości poza tematyką niczym się nie różnią.
Okładka:
Kolekcja Klasyki to seria, która za kilkadziesiąt dni będzie obchodzić drugie urodziny. Z tej okazji przygotowano nowe tytuły. Gry są naprawdę mocne, żal nie kupić za 25zł. Antologii Max Payne'a, Grand Theft Auto: Vice City albo Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory. Brawo Cenega!
Lista gier:
1. Age of Empires: Edycja Kolekcjonerska
2. Brothers in Arms: Earned in Blood
3. Chessmaster 10th Edition
4. Grand Theft Auto: Vice City
5. Infernal
6. Max Payne Antologia
7. Rise of Nations Złota Edycja
8. Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
Okładki:
Teraz adnotacja do poprzedniego posta - mam na myśli odświeżoną serię eXtra Klasyka. Tutaj także szykuje się masa hitów. Więcej informacji (cena, data premiery) możecie znaleźć na stronach, które podałem w poście wyżej.
Na razie OFICJALNIE ujawniono takie tytuły (codziennie do piątku będą ujawniane kolejne tytuły):
Każda powyższa gra kosztuje 19,99zł.
_______________________________________________________________________________________
Także na płytach dodawanych do czasopism gry są bardzo dobre:
Play:
- Neverwinter Nights PL
- Joint Task Force
- Pool Champs
Cena: 9,99 zł
Okładka:
Click!/b]
- Alpha Prime
- Piekielna Rodzinka
Cena: 6,99 zł
Okładka:
Komputer Świat Gry (pismo zostało gruntownie odnowione - powróciły tabelki znane ze starszych numerów (ale lekko zredukowane) i zamiast płyty CD, jest DVD):
- Railroad Tycoon 3
- Air Conflicts
Cena: 6,90 zł
Okładka:
CyberMycha:
- Paraworld
- Battle of Britain II: Wings of Victory
- CM i Więźniowie Drappa cz. 7 i 8
Okładka:
Zacznę od nowej serii, która zwie się bardzo oryginalnie: "Pomarańczowa seria".
Jest to seria od Techlandu i jest troszkę nietypowa, bowiem w jednym pudełku będziemy mieli dwie RÓŻNE gry, które w większości poza tematyką niczym się nie różnią.
Okładka:
Jak dla mnie - słabo. Gdyby nie nowe produkty w seriach opisanych poniżej, można by zainteresować się niektórymi grami. IMO nic się nie opłaca, tym bardziej, że prawie połowa gier była już w o wiele tańszych czasopismach...Już wkrótce nową serię wydawniczą – składającą się z reedycji – zaproponuje nam również Techland. Produkty będą sprzedawane w charakterystycznych, pomarańczowych pudełkach. Na pierwszy ogień pójdzie zestaw zawierający gry Chrome i Chrome: Specforce – ukaże się on 18 kwietnia i będzie kosztować 29 złotych. Kolejne tytuły (Medieval Lords/Siege of Avalon, D-Day/Pearl Harbor II, Singles, Poplife i Xpand Rally/GTI Racing) pojawią się w następnych tygodniach.
Kolekcja Klasyki to seria, która za kilkadziesiąt dni będzie obchodzić drugie urodziny. Z tej okazji przygotowano nowe tytuły. Gry są naprawdę mocne, żal nie kupić za 25zł. Antologii Max Payne'a, Grand Theft Auto: Vice City albo Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory. Brawo Cenega!
Lista gier:
1. Age of Empires: Edycja Kolekcjonerska
2. Brothers in Arms: Earned in Blood
3. Chessmaster 10th Edition
4. Grand Theft Auto: Vice City
5. Infernal
6. Max Payne Antologia
7. Rise of Nations Złota Edycja
8. Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
Okładki:
Teraz adnotacja do poprzedniego posta - mam na myśli odświeżoną serię eXtra Klasyka. Tutaj także szykuje się masa hitów. Więcej informacji (cena, data premiery) możecie znaleźć na stronach, które podałem w poście wyżej.
Na razie OFICJALNIE ujawniono takie tytuły (codziennie do piątku będą ujawniane kolejne tytuły):
Każda powyższa gra kosztuje 19,99zł.
_______________________________________________________________________________________
Także na płytach dodawanych do czasopism gry są bardzo dobre:
Play:
- Neverwinter Nights PL
- Joint Task Force
- Pool Champs
Okładka:
Click!/b]
- Alpha Prime
- Piekielna Rodzinka
Cena: 6,99 zł
Okładka:
Komputer Świat Gry (pismo zostało gruntownie odnowione - powróciły tabelki znane ze starszych numerów (ale lekko zredukowane) i zamiast płyty CD, jest DVD):
- Railroad Tycoon 3
- Air Conflicts
Cena: 6,90 zł
Okładka:
CyberMycha:
- Paraworld
- Battle of Britain II: Wings of Victory
- CM i Więźniowie Drappa cz. 7 i 8
Okładka:
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2008, 09:31 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
Wczoraj ujawniono wszystkie tytuły odświeżonej eXtra Klasyki. W sumie trochę zawiodłem się - niektóre tytuły stał się... droższe, reszta to właściwie zdublowanie poprzedniej odsłony serii.
Oto okładki pozostałych tytułów:
UWAGA:
Przypominam, iż gry z nowej eXtra Klasyki zawitają w sklepach 25 kwietnia.
Od wtorku w kioskach będzie najnowszy numer pisma CD - Action. Jak to w kwietniu - jest to numer specjalny.
Okładka:
Pełniaki:
- Gumboy: Crazy Adventures PL
- Runaway 2 – Sen Żółwia PL
- Space Rangers 2 – Rebelia PL
- Bonusowa płyta - gra niespodzianka*
IMO - warto kupić, tym bardziej, jeśli ktoś nie ma drugiej części wyśmienitej przygodówki Runaway. Gry nie ma w żadnych tanich seriach, w większości sklepów leży za 70-80zł...
No i oczywiście najważniejsze - wyśmienite teksty: zapowiedź Mafii 2, recenzja Turoka (jedna z pierwszych w Europie) i beta-test mass Effect...
*Smuggler nie chce ujawnić co to za gra, ale z góry uprzedzał, że nie mamy się łudzić na jakieś Diablo II albo GTA: San Andreas - będzie to mniej znana gra, taka ciekawostka bardziej.
Od kilkunastu dni w kioskach można również nabyć wydanie specjalne miesięcznika Komputer Świat Gry. Pismo kosztuje niecałe 7zł. i jest poświęcone grze Command & Conquer 3: Gniew Kane'a. Z reguły nie ma sensu wspominać o takich gazetach, ale na płycie dołączonej do pisma jest gra legenda - Command & Conquer (tak, pierwsza część!). Warto kupić, bo takiego klasyka wypada mieć w swej kolekcji.
Oprócz testu dodatku do trzeciej części Command & Conquer znajdziemy dwa plakaty oraz obszerną zapowiedź Command & Conquer: Red Alert 3. Jak widać - dla fanów serii wydanie obowiązkowe.
Screen z bannera:
Okładka + płyta:
Oto okładki pozostałych tytułów:
UWAGA:
Szkoda, bo na pierwszy wymieniony tytuł wiele osób było napalonych....zapowiedziane w reklamach gry ToCA Race Driver 3 oraz Worms 4: Totalna Rozwałka, z przyczyn niezależnych od CD Projekt nie ukażą się w najbliższym wydaniu nowej odsłony serii eXtra Klasyka.
Przypominam, iż gry z nowej eXtra Klasyki zawitają w sklepach 25 kwietnia.
Od wtorku w kioskach będzie najnowszy numer pisma CD - Action. Jak to w kwietniu - jest to numer specjalny.
Okładka:
Pełniaki:
- Gumboy: Crazy Adventures PL
- Runaway 2 – Sen Żółwia PL
- Space Rangers 2 – Rebelia PL
- Bonusowa płyta - gra niespodzianka*
IMO - warto kupić, tym bardziej, jeśli ktoś nie ma drugiej części wyśmienitej przygodówki Runaway. Gry nie ma w żadnych tanich seriach, w większości sklepów leży za 70-80zł...
No i oczywiście najważniejsze - wyśmienite teksty: zapowiedź Mafii 2, recenzja Turoka (jedna z pierwszych w Europie) i beta-test mass Effect...
*Smuggler nie chce ujawnić co to za gra, ale z góry uprzedzał, że nie mamy się łudzić na jakieś Diablo II albo GTA: San Andreas - będzie to mniej znana gra, taka ciekawostka bardziej.
Od kilkunastu dni w kioskach można również nabyć wydanie specjalne miesięcznika Komputer Świat Gry. Pismo kosztuje niecałe 7zł. i jest poświęcone grze Command & Conquer 3: Gniew Kane'a. Z reguły nie ma sensu wspominać o takich gazetach, ale na płycie dołączonej do pisma jest gra legenda - Command & Conquer (tak, pierwsza część!). Warto kupić, bo takiego klasyka wypada mieć w swej kolekcji.
Oprócz testu dodatku do trzeciej części Command & Conquer znajdziemy dwa plakaty oraz obszerną zapowiedź Command & Conquer: Red Alert 3. Jak widać - dla fanów serii wydanie obowiązkowe.
Screen z bannera:
Okładka + płyta:
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2008, 10:28 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
W najnowszym Insiderze (taka gazetka dołączana do CD - Action), można przeczytać, że w serii eXtra Klasyki Gold pojawi się jeszcze seria Empire Earth (pierwsza część + dodatek i druga część + dodatek, czyli razem cztery gry!). Jednak najprawdopodobniej zawita na półkach sklepowych dopiero w następnym "wrzucie".
Przypominam, że nowa seria pojawi się już w ten piątek
Do każdych płatków firmy Nestle, gratis oczywiście, jest dodawana gra piłkarska:
Oto lista dostępnych gier:
- Morhuhn Soccer
- Football Generation
- Pet Soccer
- Beach Soccer
Kilka dni temu wyszedł także najnowszy numer czasopisma Gry Komputerowe. Standardowo na płycie dołączonej do pisma są dwie pełne wersje:
- Taxi 3: eXtreme Rush
- Ice Cream Tycoon Deluxe
Cena bez zmian - 6,90 zł.
Warto zainteresować się nowym numerem Świat Przygód z Hugo. Na dołączonej do pisma płycie pojawią się bardzo dobre gry:
- The Fast & Funny
- Medieval Conquest
- Lego Racers
Cena bardzo kusząca - 6,90 zł.
Informuję, iż w elektronicznym sklepie Cenegi jest dużo przecen. Dotyczą one przede wszystkim wersji kolekcjonerskich (np: wszystkie części serii Hitman). Cena 35zł., więc warto zainteresować się, tym bardziej, że owe wersje kolekcjonerskie ubywają jak świeże bułeczki.
W krótkim czasie wyszły dwa specjalne numery pod szyldem miesięcznika Komputer Świat Gry.
Jedno z nich jest głównie dla dzieci (Komputer Świat Gry: Największe Przeboje). Na płytce znajdziemy 20 wersji demonstracyjnych dla najmłodszych, a w piśmie, np: recenzję LEGO Star Wars II.
Cena - 9,90zł.
Okładka:
Drugi numer jest o grze UEFA EURO 2008. Na płycie znajdziemy zwiastun i demo tej gry oraz poradnik do FIFA 2008. W piśmie możemy przeczytać testy najnowszych gier piłkarskich, poradniki oraz ciekawostki piłkarskie. Cena, jak zawsze w przypadku numerów "EXTRA", 6,90 zł.
Okładka:
Przypominam, że nowa seria pojawi się już w ten piątek
Do każdych płatków firmy Nestle, gratis oczywiście, jest dodawana gra piłkarska:
Oto lista dostępnych gier:
- Morhuhn Soccer
- Football Generation
- Pet Soccer
- Beach Soccer
Kilka dni temu wyszedł także najnowszy numer czasopisma Gry Komputerowe. Standardowo na płycie dołączonej do pisma są dwie pełne wersje:
- Taxi 3: eXtreme Rush
- Ice Cream Tycoon Deluxe
Cena bez zmian - 6,90 zł.
Warto zainteresować się nowym numerem Świat Przygód z Hugo. Na dołączonej do pisma płycie pojawią się bardzo dobre gry:
- The Fast & Funny
- Medieval Conquest
- Lego Racers
Cena bardzo kusząca - 6,90 zł.
Informuję, iż w elektronicznym sklepie Cenegi jest dużo przecen. Dotyczą one przede wszystkim wersji kolekcjonerskich (np: wszystkie części serii Hitman). Cena 35zł., więc warto zainteresować się, tym bardziej, że owe wersje kolekcjonerskie ubywają jak świeże bułeczki.
W krótkim czasie wyszły dwa specjalne numery pod szyldem miesięcznika Komputer Świat Gry.
Jedno z nich jest głównie dla dzieci (Komputer Świat Gry: Największe Przeboje). Na płytce znajdziemy 20 wersji demonstracyjnych dla najmłodszych, a w piśmie, np: recenzję LEGO Star Wars II.
Cena - 9,90zł.
Okładka:
Drugi numer jest o grze UEFA EURO 2008. Na płycie znajdziemy zwiastun i demo tej gry oraz poradnik do FIFA 2008. W piśmie możemy przeczytać testy najnowszych gier piłkarskich, poradniki oraz ciekawostki piłkarskie. Cena, jak zawsze w przypadku numerów "EXTRA", 6,90 zł.
Okładka:
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2008, 20:28 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 3 razy.
A ja zachęcam do odwiedzania róznego rodzaju Księgarni taniej ksiązki bądź czegoś w tym stylu. Ja np. nabyłem za 7.50 CD-A ze stycznia. Fakt, że trzy miechy posłizgu, ale jednak połowa ceny mniej. Przypadku innych czasopism poślizg jest mniejszy, a i o CD-A od kumpla słyszalem, że poślizg był kiedys tylko jeden miech. Taki "stały kiermasz taniej książki" znajduje się w Częstochowie na dworcu PKP, więc jak ktoś tam bywa, to zachęcam. Można też tam nabyć różnego rodzaju czasopisma komputerowe nawet o 50% taniej. Można też kupić osobno płyty z filmami i programami, które były dodawane do PCWK.
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"