[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 3 in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: t line 1 and font in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
[zwieszka] Max Payne - .::Forum.Portal24h.pl::.

[zwieszka] Max Payne

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

misiek1784

Post autor: misiek1784 » 12 kwie 2008, 22:46

[zwieszka] Max Payne

mój komp to:procesor amd athlon64x2 4400, ram 1 gb apacer ddr2, grafika asus geforce en8600gt 521mb, płyta asus m2n-sli, dysk samsung 80gb, nagrywarka lg lightscribe
czy istnieje jakas łatka zeby można było uruchomic gre Max Payne na windows xp??
bo mam ta gre i w jej pliku readme pisze ze niedziała na xp. szukałem szukałem i nieznalazłem może ktoś wie jak temu zaradzic?? <font color=red><b>po prostu</b></font> gra wejdzie do menu ale przy ładowaniu levelu wyrzuca do pulpitu i tyle:(
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2008, 22:52 przez misiek1784, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 12 kwie 2008, 22:50

Re: [zwieszka] Max Payne

Jest tak temat już na Forum:
topics31/mam-zbyt-silny-komp-na-max-pay ... ight=payne

Krótko - na 99% pomoże instalacja tego patcha (jesli masz oryginalną wersję gry; pierwszy post od góry):

Kod: Zaznacz cały

http://maxed.gry-online.pl/forum/index.php?showtopic=228&st=0
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2008, 22:52 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''