[uruchomienie] F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon
Gotowe rozwiązania/porady najczęściej pojawiających się problemów z grami.
• Strona 1 z 1
Witam.Mam problem z tą grą.Instalacja przbiegła bezproblemowo a tymczasem gdy probuje uruchomic grę jest czarny ekran(tak ma startowac) a po chwili jest bład i trzeba kliknąc NIE WYSYŁAJ.Dlaczego tak jest proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2008, 22:22 przez maciek120, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [uruchomienie] F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon
Doinstaluj patcha, Tu możesz go pobrać a tu trochę dodatkowych informacji na temat błędów w FEAR
Kod: Zaznacz cały
http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1407
Kod: Zaznacz cały
http://fear.org.pl/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=47
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2008, 22:18 przez kratos31, łącznie zmieniany 2 razy.
Napisz konfigurację komputera bo gra ma wysokie wymagania. Bardzo prawdopodobne również jest to że masz pirata i nie umiesz go poprawnie uruchomić...
Wyłącz raportowanie błędów... może brakuję ci jakiejś biblioteki .dll
Iwan, mam coś podobnego z World in Conflict, mimo iż gra jest oryginalna, prawdopodobnie problem tkwi rzeczywiście w karcie graficznej
Iwan, mam coś podobnego z World in Conflict, mimo iż gra jest oryginalna, prawdopodobnie problem tkwi rzeczywiście w karcie graficznej
Albo w sterownikach, przypadki błedów są opisane w drugim linku w moim wcześniejszym poście. Druga sprawa że FEAR zaraz po zakończeniu instalacji informuje że są do ściagniecia najnowsze aktualizacje.
Rok temu grałem w FEAR i nic sie nie waliło i sie na srednich nie cioł.Sciagam patcha i wam powiem.
Niestety patch nie pomogł wiec robie format dysku.
Niestety patch nie pomogł wiec robie format dysku.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2008, 12:09 przez maciek120, łącznie zmieniany 1 raz.
Po formacie ściągnij wszystkie aktualne sterowniki, bo jak dasz te co masz teraz problem może dalej istnieć
No kurde działa i odpusciłem sobie formata tylko zrobiłem reinstal windowsa i juz działa(na tych samych sterach i wszystko).
PLUS DLA MNIE
Chcem aby temat zamknął najlepszy moderator czyli mój ziom IWAN
Jeśli tak bardzo Ci zależy...
PLUS DLA MNIE
Chcem aby temat zamknął najlepszy moderator czyli mój ziom IWAN
Jeśli tak bardzo Ci zależy...
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2008, 19:52 przez maciek120, łącznie zmieniany 4 razy.