[Szukam] Gry FPS

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

Quort

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Quort » 26 kwie 2008, 10:21

[Szukam] Gry FPS

Witam, szukam jakiejś fajnej strzelanki pierwszoosobowej (trzecioosobowa też może być), mój komputer to Athlon 3000+ 2,1 GHz , 1 GB RAM, graf. Ge Force 6800 GS, chcę nazwy gry która by mi poszła na moim sprzęcie. I proszę nie podawajcie takich nazw jak COD 4 , Crisis bo w to wszystko już grałem. Chcę gier mniej znanych ale dobrych.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2008, 10:21 przez Quort, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

Śledziks

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Śledziks » 26 kwie 2008, 10:32

Re: [Szukam] Gry FPS

Pewnie znasz część z nich ale jako że nie napisałeś to ja napisze :D seria Medal of Honor, Half-Life 1 i 2, STALKER, seria Quake i Doom, Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butcher Bay (polecam w jakiejś tam klasyce za parę złotych dostaniesz świetną grę), Timeshift z trzecioosobowych to polecam Serię Max Payne, Punisher (super przesłuchania) jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę. Te gry powinny bez problemu pójść na Twoim sprzęcie jak nie na fulla to przynajmniej na średnich ustawieniach ;)
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2008, 10:34 przez Śledziks, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
<<

Quort

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Quort » 26 kwie 2008, 12:14

S.T.A.L.K.E.R.A grałem fajna gra, a w to kroniki ridicka to chyba zagram bo dużo osób mówi mi że to fajna gra.

A tak po za tym to możecie podawać gry z różnego rodzaju np strategie, ścigałki, chodzi mi oto że mam troche kasy a nie wiem jaką grę kupić:)
<<

Carlik

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: Carlik » 26 kwie 2008, 12:32

FarCry .
Gigabyte GA-M720-US3,AMD Athlon II 245 2.9 3.534 1.4V,4GB Kingmax 800 811,WD Caviar 3200AAKS,Samsung F1 750GB,PALIT GF9600GT 512MB,X360 Arcade Falcon, PSP2004 5.00 m33-6.
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 26 kwie 2008, 12:46

Quort pisze:chodzi mi oto że mam troche kasy a nie wiem jaką grę kupić:)
Kolejny bezcelowy temat. Masz kasę i nie wiesz, na co ją wydać. CHŁOPIE!!! Nikt tu ci nie powie, na co. Jeden wydałby ją na FarCry, drugi na pizzę, trzeci na prostytutkę. Zastanów się, jakie gry lubisz najbardziej, a następnie ściągnij ich dema (na próbę) i jak się spodoba - KUP.

A temat ZAMYKAM!!! :spi: :spi: :spi:
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 26 kwie 2008, 12:55

Quort pisze:A tak po za tym to możecie podawać gry z różnego rodzaju np strategie, ścigałki
No jasne - wszystko co znamy, żeby Cię głowa rozbolała. Pomyśl przez chwilę czy Twoje prośby mają w ogóle sens...
Quort pisze:I proszę nie podawajcie takich nazw jak COD 4 , Crisis bo w to wszystko już grałem.
Tak, dokładnie wszyscy wiemy w jakie DOKŁADNIE gry grałeś - tak je poznałeś, że nawet poprawnie ich tytułu nie umiesz napisać...

Ostatnio zauważyłem, że w tym dziale powraca nawyk: "Podam byle jaką nazwę gry i mam wszystko gdzieś".
Otóż zapowiadam Wam: odpowiedzi bez żadnego uzasadnienia będą kasowane!
Krótko uzasadnij swoją wypowiedź, dlaczego polecasz tę, a nie inną grę, bo wejść na Gry-OnLine i poszukać sobie jakieś gry na PlayStation 2 lub PC, a potem skopiować jej nazwę do posta, każdy umie!
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2008, 12:56 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 26 kwie 2008, 14:01

Dobra, morały już się posypały, a ja polecę Ci wszystkie 3 części gry F.E.A.R. Jedne z najlepszych strzelanek w jakie gralem. Ładna grafika, dobre efekty specjalne i dreszczyk strachu, to główne cechy tych gier. Fabuła jak na FPS też nie jest zła. Ostatnio pierwsza (główna) część weszła do jakiejś taniej serii. A dwa dodatki na razie niestety są troche droższe.