[problem] Spolszczenie Prince of Persia Piaski Czasu
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Re: [problem] Spolszczenie Prince of Persia Piaski Czasu
Dziś wieczorem w ogóle nie działa serwis Rapidshare.com. Sprawdź jutro
A gdzie tam trzeba będzie wpisać to hasło?
Kiedy pobierzesz wszystkie party i będziesz chciał wypakowywać to będziesz musiał wpisać hasło.
Fajnie, ściągnąłem 2 pliki a przy trzecim każe mi czekać 73 minuty.
Jeśli masz Neostradę to rozłącz się i połącz na nowo, jeśli masz radiówkę to musisz czekać tyle czasu
Dobra ściągnąłem wszystkie pliki, wypakowałem do różnych folderów i mam 8 plików iso. I co teraz?
Powinien być jeden plik ISO na którym jest spolszczenie. Spróbuj zamontować pierwszy i zobacz co się stanie A jak będą błędy to spróbuj pliki scalić w jeden Total Commanderem.
Przeniosłem pliki do jednego katalogu, numerując je na początku. Co ciekawe wszystkie mają 738 MB rozmiaru. tylko że nie wiem jak scalić. Biorę pierwszy plik scalej i co dalej?
A próbowałeś montować je w wirtualnym napędzie? Zainstaluj Daemon Tools i zamontuj najpierw pierwszy obraz.
P.S. Przenoszę do nowego tematu, bo się robi OT.
P.S. Przenoszę do nowego tematu, bo się robi OT.
No ale skoro tylko pierwszy plik wystarczy by działało spolszczenie to po co są te pozostałe? I czy nie łatwiej będzie po prostu nagrać je na płytę?Ten Daemon Tools ma w sobie "reklamiarza".
P.S. Dzięki że przeniosłeś te posty do nowego tematu. Już teraz daje ci 2 pomógł.
P.S. Dzięki że przeniosłeś te posty do nowego tematu. Już teraz daje ci 2 pomógł.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2008, 22:33 przez olotocolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma żadnego reklamiarza... Avastowi znowu odbija.
Mam już Daemon Tools tylko jak zamontować ten obraz?
lewym na ikonke w trayu, potem Device 0 i wybierasz gdzie obraz
Zapraszam do mojej galerii
Tak już znalazłem, wrzuciłem pierwszy .iso (part 1) spolszczenie się zainstalowało i wszystko jest po polsku. To po co są te pozostałe?
bo bez nich się by nie zainstalowało
Zapraszam do mojej galerii
Właśnie w tym rzecz że ich nie używałem a instalator sam nie wiedział chyba gdzie są.
Były w tym samym folderze co pierwszy CD więc nie było problemu.. ale mnie się coś wydaje że coś sknociłeś przy wypakowywaniu - 8x700mb=5,6GB a archiwum było duuużo mniejsze Koniec OT. Spolszczenie działa - co tu więcej mówić, no ewentualnie możecie prowadzić dyskusje co do jego jakości.
Witam. Szukam tego spolszczenia.
Szkoda, że brak linka do oryginalnej dyskusji. Gdzie znaleźć linki do Piasków Czasu o których tu mowa? Wyszukiwarka nie daje rady, tematu jako takiego o tym spolszczeniu też nie ma.
Szkoda, że brak linka do oryginalnej dyskusji. Gdzie znaleźć linki do Piasków Czasu o których tu mowa? Wyszukiwarka nie daje rady, tematu jako takiego o tym spolszczeniu też nie ma.
Spolszczenie do gry Prince of Persia: Piaski Czasu jest bardzo duże i znajduje się w specjalnym temacie, w którym umieszczane są własnie spolszczenia o dużym rozmiarze. Ten temat to "[MIRROR] DUŻE spolszczenia do gier" i jest on przyklejony w tym dziale.
Oto link do tematu (patrz: pierwszy post Użytkownika KarolTom):
topics8/mirror-due-spolszczenia-do-gier-vt6003,25.htm
Oto link do tematu (patrz: pierwszy post Użytkownika KarolTom):
topics8/mirror-due-spolszczenia-do-gier-vt6003,25.htm
Ostatnio zmieniony 8 maja 2008, 12:00 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''