[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 2 in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: t line 1 and font in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
[zwieszka] Soldier of Fortune 2 - błąd przy włączeniu misji - .::Forum.Portal24h.pl::.

[zwieszka] Soldier of Fortune 2 - błąd przy włączeniu misji

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

wiktor1784

Post autor: wiktor1784 » 13 maja 2008, 13:40

[zwieszka] Soldier of Fortune 2 - błąd przy włączeniu misji

mój komputer to:procesor amd athlon64x2 4400, ram 1 gb apacer ddr2, grafika asus geforce en8600gt 521mb, płyta asus m2n-sli, dysk samsung 80gb, nagrywarka lg lightscribe
mam ta gre juz dawno i jakie 2 lata temu juz w niom grałem i chciałem jeszcze raz ja przejsc ale niemoge bo gdy z menu gry chce rozpoczac misja gra powraca do windows i jest okno Soldier of fortune 2 Console w kt<font color=red><b>ó</b></font>rej pisze miedzy innymi "Freeing shader text .....
Failing to initialize suit_sleeves.glm! Check to see the the model is OK!" i niewiem co jest nie tak??
Ostatnio zmieniony 13 maja 2008, 14:13 przez wiktor1784, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 13 maja 2008, 14:18

Re: [zwieszka] Soldier of Fortune 2 - błąd przy włączeniu misji

Soldier of Fortune 2 to dość stara gra, a Twój komputer jest dość nowy - tu MOŻE być właśnie problem.
MOŻLIWE, iż winny jest dwurdzeniowy procesor. Proponuję taki zabieg:
Uruchamiasz grę ---> wciskasz CTRL+ALT+DEL ---> wchodzisz do Menedżera zadań ---> zakładka procesy ---> wybierasz proces gry --> prawy przycisk myszy --> ustaw koligację --> odznaczacie jedno jądro.
MOŻE pomoże. ;)

Poza tym:
[Przedstaw w punktach wyniki diagnostyki problemu z grą zgodnie ze wskazówkami zawartymi w tym temacie: Samodzielna diagnostyka]
Ostatnio zmieniony 13 maja 2008, 14:23 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

wiktor1784

Post autor: wiktor1784 » 13 maja 2008, 14:36

niestety niepomogło:(
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 14 maja 2008, 16:58

Kod: Zaznacz cały

http://soldieroffortune2.filefront.com/file/Wiser_2;60506
Description:
This handy little tool helps you check the integrity of your SoF2 installation.

Readme File:
This is Raven Software's SoF2 Installation Verifier utility for SoF2 version 1.03.
Run wiser2.exe and point it at your SoF2 installation directory when prompted.
It will then check your files to determine if they have been installed correctly.
I więcej do poczytania:

Kod: Zaznacz cały

http://forumplanet.gamespy.com/tech_support/b50103/16733994/p1/?9
i jeszcze więcej:
http://www.google.com/search?aq=-1&oq=& ... Szukaj&lr=
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

wiktor1784

Post autor: wiktor1784 » 14 maja 2008, 17:52