Re: [Opinia] Race Driver GRID
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Co kto lubi. Symulator to to nie jest, ale daje kilka godzin frajdy.zioomus pisze:Po tak pozytywnych opiniach dla tej gdy, chyba będe musiał odkurzyć laptopa i przekonać się, jak to wygląda w rzeczywistości. W CDA dostało 10, więc coś to musi znaczyć chyba?
To jest symulator wyścigów samochodowych, który daje kilkadziesiąt godzin frajdy.Piki pisze:Symulator to to nie jest, ale daje kilka godzin frajdy
To nie jest symulator! Ile razy w gazetach w internecie pisali już że to nie jest symulator! Czytać a nie pisać bzdury ...Jeżeli sądzisz że to jest symulator to chyba nigdy autem nie jeździłeś ...Ant pisze:To jest symulator wyścigów samochodowych,
Tak? Więc wciskam klawisz skrętu na klawiaturze - koła skręcają pod kątem 90stopni a samochód TYLKO delikatnie skręca, nie skręca GWAŁTOWNIE tak jak powinien, czyli od razu 90stopni. Flatout tez nie jest realistyczny...Ant pisze:Flat-Out można grać realistycznie nawet na klawiaturze
A przecież powinny bo taki sygnał dostaje gra od klawiatury!!! Nie rozumiesz tego... a starałem się zrozumiale wytłumaczyć1. Koła nieskręcają o kąt 90*
A ja tak.Widziałeś kogoś kto by skręcał samochodem o 90*? Bo ja nie.
Człowieku! My tu mówimy o całkowicie innych grach !Ant pisze:Rowerem se mogę skręcić o 9999999mln*
Gry mają limity w skręcaniu, sobacz sobie jak mocno CJ w GTA:SA skręca rowerem, wciśnij strzałki w górę i w lewo to będzie jechał bez pedałowania.
Albo zagraj sobie w Trackmanię, i zobacz ile mają * skręcania.