[Problem] Płyta główna a dysk twardy
Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/item398731302_dyski_wd_250gb_za_59_99zl_wyprzedaz_okazja_.html#photo
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
http://allegro.pl/item398731302_dyski_wd_250gb_za_59_99zl_wyprzedaz_okazja_.html#photo
Z powodu braku czasu oraz odpowiedniego sprzętu i oprogramowania do sprawdzenia dyski sprzedajemy za 30% wartości. Za tak śmieszne pieniądze warto zalicytowac! Pozniej mozna się już tylko zastanawiać: "przepłaciłem! bo nie kupiłem u nettypera!"
Gwarancji udzielam na idealny stan wizualny i brak przepaleń na elektronice!!!
Przeczytałeś wybrane pozytywne komentarze na wystawionej aukcji allegrowicza. Zapoznałeś się z tymi NEGATYWNYMI? Zapewne nie...minas pisze:ale w komentarzach jest że dyski działają i przechodzą testy w 100%
Nie jestem pierwszą osobą, która otrzymała BUBEL /zachęcam do przeczytania wszystkich negatywów wystawionych temu sprzedającemu/. Towar niesprawny, złom nadający się na śmietnik.
towar szedł 10 dni z płatnoscia za pobraniem a ponadto towar w tym przypadku dysk hdd 80gb niedziała przypuszczam dlatego ze był on rozbierany bo nawet srubki brak i do tego zaplaciłem wiecej niz powinienem szczerze niepolecam tego użytkownik
Kupiłem dysk za 48 zł na własną odpowiedzialność. Zaryzykowałem i przegrałem. Dysk do kosza. Trudno.
Dysk uszkodzony, do wyrzucenia. Sprzedający nie odpowiada na e-maile. Wielkie rozczarowanie, nie polecam.
W aukcji Sprzedawca nigdzie nie wspomina o niesprawnych dyskach. Telefonu nie odbiera celowo bo wie dokładnie co za sprzęt sprzedaje (czyli 100% wie ,że jest on niesprawny) Dogadywać się z Klientem też <font color=red><b>po prostu</b></font> celowo nie chce. Odradzam Kupna
Zdecydowanie negatywny z kilu powodów: 1. brak kontaktu ze sprzedającym (tel wyłączony przez kilka dni) 2. wybór spedytora - po bezskutecznym JEDNORAZOWYM awizo przesyłkę musiałam odebrać 40 km od miejsca zamieszkania 3. dysk zepsuty
Super interes- chyba tylko dla sprzedającego. To co sprzedaje nie jest warte złotówki i nadaje się tylko na śmietnik, sprytnie wystawiane w kat. uszkodzone.Nie chciał się nawet dogadać w sprawie wymiany dysku. Nie dajcie się naciągać!!!
Kupiłem 2 dyski, jeden padnięty. Sprzedawca wysyła mnie do podstawówki na naukę czytania. Informacji że sprzedaje dyski uszkodzone nie znalazłem, za to sprzedawca mówi że powinienem się cieszyć że jeden działa )REWELACJA!!
45 zł Wyrzucone w błoto dysk nie działa !!!!
Dysk kupiony zamienia prąd na ciepło -totalne oszustwo!!!!!!!!!! NIE POLECAM.Skupuje niesprawne a sprzedaje jako dobre!!!!!
Czytajcie komentarze sprzedającego!!!dysk obity - <font color=red><b>w ogóle</b></font> nieszło podłąćzyć - WIELKA PORAŻKA!!
No i się nie doczekasz odpuściłem sobie po tym jak dziś wszedłem w negatywy 80zł nie warto ryzykować xDMaciek pisze: freeman1990, juz się nie mogę doczekac Twojego komentarza po zakupie