[szukam] Spolszczenie do gry B.A.S.E. Jumping
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Szukam spolszczenia do tej właśnie gry lub jeśli nie ma spolszczenia to zangielszczenie. Prosił bym o pomoc gdyż szukałem w google i nie znalazłem ani jednego ani drugiego... Jeśli ktoś by mi pomógł to był bym wdzięczny. Jestem zielony i może szukałem w złych miejscach albo coś. Z góry dziękuję za pomoc.
Re: [szukam] Spolszczenie do gry B.A.S.E. Jumping
Mam tą grę w Polskiej wersji językowej,powiedz jakie pliki mam upludować to wrzucę
Intel Celeron D 3,07 Ghz (podkręcony) , 768 RAM DDR 400 MHz, GeForce A6600TD 128MB, ASROCK P4i65G, Samsung 80 GB
''Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma''
Właśnie w tych sprawach jestem zielony wiec nie bardzo wiem patrzylem do folderu gdzie mam gre i znalazlem plik o nazwie language-d.dll ale nie wiem czy ten plik tylko jest odpowiedzialny za język w grze może jeśli ktoś kto się zna na tym wypowiedział się to był bym wdzięczny.
Jeśli nie to wrzuc plik language z rozszezeniem dll jest on w folderze "sys" może tylko ten plik jest potrzebny
Jeśli nie to wrzuc plik language z rozszezeniem dll jest on w folderze "sys" może tylko ten plik jest potrzebny
Ostatnio zmieniony 13 sie 2008, 16:47 przez damiano626, łącznie zmieniany 1 raz.
Kod: Zaznacz cały
http://www.speedyshare.com/456115707.html
Intel Celeron D 3,07 Ghz (podkręcony) , 768 RAM DDR 400 MHz, GeForce A6600TD 128MB, ASROCK P4i65G, Samsung 80 GB
Dzieki ze Ci sie chcialo wrzucic pliczek ale to nie to po podmianie pliku gra sie wogole nie uruchamia wiec to albo nie ten plik albo jeszcze jakies oprocz tego trzeba... Jesli ktos wie jakie pliki trzeba to prosze o napisanie zeby kolega daras77721 mogl zrobic upload tych plikow dziekuje.