[problem] Kolizja myszki i klawiatury.
Witam serdecznie.
Otóż od pewnego czasu nagle koliduje mi mysz i klawiatura, mianowicie.
Grając sobie w gre - WOW, gdy klikam klawisz W i rownoczesnie naciskam PPM i obracam myszka naglwe przestaje dzialac. Stoi w miejscu. Jednak to tylko tak sie wydaje, gdyz gdy puszczam klawisz W, myszka powraca tam gdzie wykonalem wszystkie ruchy, czyli powiedzmy mialem na dole, zrobilem ruch w w gore i dopiero gdy puszczam klawisz literki W kurson znajduje sie na goze
Nie wiem jak jest w innych grach, ale jednak wczesniej nie bylo problemu.
Dodam też ,że , mysz jest bezprzewodowa, tak samo jak klawiatura i są podpiete pod port USB ( baze ).
Nie jest to wina bateri, bo nie dawno wymienilem na nowe ( dokładnie 1h temu )
Sprawdzałem też na innej myszcze z kablem ( przewodowa ) no i problem też się powstarza.
Gdy normlanie korzystam osobno z myszki i klawiatury problemow nie widze.
Z góry dziekuje za pomoc
Otóż od pewnego czasu nagle koliduje mi mysz i klawiatura, mianowicie.
Grając sobie w gre - WOW, gdy klikam klawisz W i rownoczesnie naciskam PPM i obracam myszka naglwe przestaje dzialac. Stoi w miejscu. Jednak to tylko tak sie wydaje, gdyz gdy puszczam klawisz W, myszka powraca tam gdzie wykonalem wszystkie ruchy, czyli powiedzmy mialem na dole, zrobilem ruch w w gore i dopiero gdy puszczam klawisz literki W kurson znajduje sie na goze
Nie wiem jak jest w innych grach, ale jednak wczesniej nie bylo problemu.
Dodam też ,że , mysz jest bezprzewodowa, tak samo jak klawiatura i są podpiete pod port USB ( baze ).
Nie jest to wina bateri, bo nie dawno wymienilem na nowe ( dokładnie 1h temu )
Sprawdzałem też na innej myszcze z kablem ( przewodowa ) no i problem też się powstarza.
Gdy normlanie korzystam osobno z myszki i klawiatury problemow nie widze.
Z góry dziekuje za pomoc