Capon pisze:w końcu ktoś się publicznie odważył to powiedzieć.
Odważył? Czy ja za takie coś biję? Przecież ja się cieszę, jak ktoś mnie krytykuję lub zwróci uwagę, bo przynajmniej wiem, że coś robię źle.
Boicie sie czegoś, czy jak? Myślicie, że warny polecą za jakąś krytykę? Odpowiadając: LOL
globus pisze:dałbym MATchlessa ale za bardzo kiedys przyuwazylem że kozaczy i sie wywyzsza, ze on ma władze a my mamy klekac
Bez przesady kolego. Chyba będę musiał w przyszłości podawać niektórym wszystko wprost, bo zaś są pewne nieścisłości i takowe zagrania. Trzeba czasem odróżnić sarkazm od chamstwa tudzież pojąć przejrzystą aluzję...
A MTS'a podziwiam jak nic.. gdzie wejdę do tematu to poprawione wszystko na cacy. Się tak zdaje, że cały dzień na forum siedzisz. Wiem, że to nie jest prawda ale tak to wygląda. I podziwiam Cię za Twoją sumienną pracę.
Wyobraź sobie, że codziennie jeszcze dwie godziny gram w piłkę, dwie godziny oglądam telewizję tudzież wyjście z dziewczyną. I jeszcze dużo czytam i pracuję (pisanie recenzji). Ale od czego ma się tych kilku klonów...
Robertinho pisze:jak tak dalej pójdzie to posypią się warny..
Nie no, bez przesady. Za twórczą dyskusję?
Przynajmniej może do niektórych co nieco wejdzie do główki.
globus pisze:Ale teraz MATchlesS wejdzie tu i pomysli ze jest jakims moim wrogiem.
W przeciwieństwie do niektórych po uwagach nie obrażam się i nie rzucam mięsem. Przyjmuję wszystko na klatę i tak też jest tym razem. Wróg, bo zwrócił uwagę? No bez jaj, bardziej przyjaciel, jak chciał mi pomóc.
Także przystopuj troszkę, bo jak na razie jesteś nieco za "mały", żeby fikać modom
Każdy może "fikać", obojętnie czy ma na koncie jedną czy tysiąc wypowiedzi na Forum. Ważne, aby uwaga była sensowna, bo taką jestem w stanie jak najbardziej przyjąć.
Capon pisze:Ja jak piszę że większość modów się wywyższa, również głównie mam na myśli MATchlessa...
Bo czasem "pokrzyczę" na osobę, do której wysłałem PW i pisałem pięć razy, żeby nie robiła znów czynności X, a ta osoba i tak to robi? A może dlatego, że działam konsekwentnie i tym samym troszkę surowiej oceniam? Jak dla mnie nie jest to wywyższanie... Nigdy nie napisałem "Ej spieprzaj, bo ja jestem tu
MODem i mam Cię w (_!_)."
Maciek pisze:za to, że chce mu się dokladnie opisywac w dopiskach do postu w jaki sposób Użyszkodnik łamie Regulamin.
Nie chcę mi się. Ale co poradzę na to, że jestem ambitny i dbam o dobro Użytkowników. Taki nawyk...
Swoją drogą
Delacroix wszystko zgrabnie podsumował i odpowiedział na Wasze zarzuty. To wszystko. Dziękuję.
PS. Panowie, a może zamiast by tak marudzić wysłać zgłoszenie na inny, trwający właśnie Plebiscyt
Bo nominacji malutko troszkę jest...