[zapowiedź] Prey: The Cosmic Swamp & The Slip

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 18 sie 2008, 16:34

[zapowiedź] Prey: The Cosmic Swamp & The Slip

Obrazek

Prey: The Cosmic Swamp - dodatek do megahitu Prey. Opowieść traktuje o tym, jak transportowiec, którym dziwnym trafem dowodzi nasz stary znajomy Irokez Tommy, zostaje przechwycony przez kosmicznych piratów. Teraz pozostaje mu pozbyć się nieproszonych gości.

Dodatek zawiera 8 nowych poziomów. Zawarto zestaw zagadek opartych na technologii portali.

Obrazek

Prey: The Slip - dodatek do megahitu Prey. Tym razem Tommy po powrocie na Ziemię stwierdza, że ludzie w jego miasteczku zaczęli z lekka świrować. Wygląda na to, że znajdują się pod kontrolą obcych. Czas położyć kres inwazji.

-------------------------------------------------
Te dwa cuda to tak zwane rosyjskie projekty. Są to dodatki, które fukają bez potrzeby instalowania podstawowego Preya... ich udostępnienie byłoby tu więc nielegalne. Chyba że...

Chyba że oddzieli się dodatki od komponentów podstawki i zmajstruje instalator, dzięki któremu będą odpalane jako zwykłe expansion packi. To właśnie mam zamiar zrobić.

Ponadto, oczekuję zgłoszeń od osób, które znają język rosyjski - zrobimy spolszczenie do nich, co wy na to?!
-------------------------------------------------

Jeżeli ktoś przegląda rosyjskie sklepy internetowe, lub hm... strony legalne inaczej, zapraszam do podawania informacji na temat innych rosyjskich projektów do Preya. Znajdę je i niezwłocznie przerobię i udostępnię.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2008, 16:38 przez Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.

Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
<<

Quort

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Quort » 18 sie 2008, 20:38

Re: [zapowiedź] Prey: The Cosmic Swamp & The Slip

Oj już myślałem że będą dodatki wydane na półkach sklepowych :] , no ale cóż co do Rosjan, oni to mają z tymi przeróbkami, nie ma chyba gry na świecie której Rosjanie by nie zmodyfikowali. często są to dobre modyfikacje, ale ten język, nie idzie nawet kapnąć się gdzie są opcje. Z tłumaczeniem to też będzie chyba ciężko, z tego co słyszałem. Ja się na tym nie znam i nie znam języka Rosyjskiego.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% - wklej to do opisu.
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 18 sie 2008, 20:39

Menu spolszczyć to nie problem, jego nigdy nie modyfikują, starczy plik podmienić na ten z PL. Z dialogami już gorzej...
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
<<

Altair

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Altair » 19 sie 2008, 15:00

Ja znam rosyjski :D. Ze słuchu też niezgorzej.
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 19 sie 2008, 15:48

To ŚWIETNIE! Bardzo mi się przydasz! Oczywiście - o ile jesteś chętny.
<<

Altair

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Altair » 19 sie 2008, 20:26

Zobaczymy, w wakacje to nie mam czasu ale po to może.