[dyskusja] Przemoc w grach
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
Chodziło o to że dziecko pogrywało w Carmageddona Myślałem że Antowi chodzi o grę w którą grało owe dziecko A w Midtown Madness nie grałem więc nie wiem co to za gra
Ostatnio zmieniony 27 sie 2008, 17:16 przez Ignac, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [dyskusja] Przemoc w grach
W Midtown Madness podobnie jak w NFS nie było szans nikogo przejechać, stąd trochę się wyłamałeś z tym carmageddonem, na którego ostatecznie można zwalić całą winę. Czy można ją zrzucać na NFS czy MM to juz nie wiem...
Zacznijmy od tego że jak dziecko może potrafić jeździć dobrze samochodem
Zamiast sie licytować w co grało weźcie pod uwagę że jak ktoś nie umie jeździć to nic dziwnego że rozjeżdża
Zamiast sie licytować w co grało weźcie pod uwagę że jak ktoś nie umie jeździć to nic dziwnego że rozjeżdża
A taki Kubica? Jakieś pojęcie o jeżdżeniu można mieć w tym wieku, ale że rodzice nie upilnowali kluczyków to juz nie wina NFS'a MM czy Carmageddona. Ale zawsze łatwiej powiedzieć że źródłem całego zła jest komputer.Capon pisze:Zacznijmy od tego że jak dziecko może potrafić jeździć dobrze samochodem
Ech.. Żeby kogoś rozjechać, nie trzeba umieć dobrze jeździć, nic trudnego wjechać na chodnikCapon pisze:Zacznijmy od tego że jak dziecko może potrafić jeździć dobrze samochodem
A ty skąd wiesz? Jeździłeś? Może takiemu małemu dziecku ciężko by było wcisnąć pedał żeby samochód ruszył? Może miał za krótkie nóżki?
ale przecież takie dziecko niekoniecznie musiało siedzieć w siedzeniu...
Dziękuję za przeczytanie posta
No to robiło jazdę bez trzymanki.
Ale winę też można zwalić na Driver'a.
Ale winę też można zwalić na Driver'a.
chyba że szukało mocnych wrażeń to wtedy flatout lub crashday
Dziękuję za przeczytanie posta