[Deinstalacja] Spore: Fabryka Stworów

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

Gall

Post autor: Gall » 4 wrz 2008, 21:23

[Deinstalacja] Spore: Fabryka Stworów

Otóż mam problem ze SPORE.
Miałem wcześniej zainstalowane SPORE Fabryka stworków. Grę usunąłem do kosza. Podczas instalacji SPORE stwierdzono u mnie ainstalowaną Fabrykę Stworów chociaż tego folderu nigdzie nie było. no nic, naciskam aby usunęli fabrykę stworow z mojego komputaera chociaz i tak nigdzie nie ma tego folderu z grą. Instalator w tym momencje się lekko scina i po kilkunastu sekundac h wywala komunikat ze instalacja zakonczona pomyslnie etc.
fakt - w dodaj/usuń programy fabryke stworow mam dalej zainstalowaną jendak jak w przypadku instalatora - nie mogę tego usunąć....
Prosze o pomoc..
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2008, 14:53 przez Gall, łącznie zmieniany 4 razy.

<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 4 wrz 2008, 21:33

Re: [Deinstalacja] Spore: Fabryka Stworów

Wykazałeś się dużą niewiedzą na temat instalacji/deinstalacji programów :] Usunięcie programu/gry do kosza nie załatwia sprawy. Na dysku pozostają jeszcze pliki w Documents and Settings oraz co ważniejsze wiele wpisów w rejestrze. Teraz już raczej po herbacie bo kosz opróżniony a wprowadzanie Cię w tajniki przywracania utraconych danych nie ma chyba sensu. Tak więc pobierz program CCleaner, oczyść dysk ze śmieci, a następnie w menu Narzędzia -> Odinstaluj odszukaj SPORE, zaznacz po czym kliknij Usuń wpis. Po tym najlepiej uruchom komputer ponownie i spróbuj zainstalować grę.

P.S. Na przyszłość zapoznaj się z regulaminem poszczególnych działów i precyzuj nazwę tematu.
<<

Gall

Post autor: Gall » 4 wrz 2008, 21:35

Rejestr mam wyczyszczony a pliki z documents and settesings usunięte.
I proszę, ja nie chcę "instalowac" Spore Fabryka Stworów jak zauważyłeś, tylko mam problem z jej deinstalacją i technicznie problem ze SPORE. Także Ty wykazalaes się duzą niewiedza w zmienianiu nazw tematów ;)

PS> nie msuze znac regulaminu aby znać nazwę tematu... bo akurat jak jak Ty go nazwałeś nijak nie wiąze się on z problematyką.*

* Chodzi bardziej o sam sposób tytułowania (przede wszystkim znaczniki), a nie opisywanie problemu w jego treści. MTS
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2008, 14:49 przez Gall, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 5 wrz 2008, 12:51

Gdybyś napisał to bardziej zrozumiałym językiem pewnie bym zrozumiał o co chodzi... Skoro usunałeś już wszystkie pliki i wyczyściłeś rejestr to co chcesz jeszcze usunąć? Jeśli chodzi Ci o wpis w Dodaj/Usuń to już ci napisałem jakbyś nie zauważył:
menu Narzędzia -> Odinstaluj odszukaj SPORE, zaznacz po czym kliknij Usuń wpis