Capon, weź się zamknij o tych piłkarzach bo to jest nudne. Nie podoba Ci się to nie oceniaj. Jak zobaczy, że żaden nie ocenia prac to przestanie je robić. Proste...
Trochę łagodniej, albo ty się zamkniesz, jak warna dostaniesz. DCX
A nie przestanie ich robić bo ja je będę oceniał...
Zacznijmy więc:
1. Pomysł bardzo fajny. Ładnie Ci to wyszło. Wszystko dobrze się pokrywa. Nie widać żadnych miejsc gdzie byś wklejał warstwy. Ogólnie super efekt. Pomyśl jeszcze nad czymś podobnym bo to może być ciekawe. 10/10
2. Aż mi się zamarzyło na jakieś wakacje jechać. xD Wszystko fajnie tylko mogłeś wybrać miejsce gdzie jest jedna osoba albo nie ma ich wcale. Wyszło by to jeszcze lepiej. Taki klimacik...
9/10
3. Jedynie co mi się podoba to godło na środku. Trochę słabo. 4/10
4. Co to za piłkarz? Nie widać zbytnio... . Nie rób takich ciemnych obrazków. Nie chodzi mi żebyś robił kolorowanki no ale spróbuj zrobić jasne prace. Puste miejsce po lewej nie wiem po co jest. Wygląda to jak niedokończona praca. Napis by się przydał. 3/10
5. No ładnie ale mogłeś trochę mnie rozmazywać te ramiona. Jeszcze by się przydał napis. Najlepiej z nazwiskiem piłkarza. 7/10
6. Za dużo tego wszystkiego. Po za Deco nie wiem co tam jest. 4/10
7. Nie podoba mi się. Zostawiłeś tylko głowę. Mogłeś zrobić tylko jakieś lekkie efekty i to by starczyło. Po co ten mały napis jak go nie idzie odczytać? Zawsze mogłeś go dać na bok i powiększyć trochę. 2/10
8. Ładny napis, czcionka. Jakby to było jasne to by było super. 7.5/10
9. Oooo.. ładnie. Zrobiłeś tak jak mówiłem w poprzedniej pracy takie lekkie efekty. Dałeś napis na bok, czytelny i fajnie wyszło. Przydałoby się tło stadionu. 8.5/10