Jaka jest wasza ulubiona gra

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

boman

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: boman » 23 paź 2005, 10:53

Jaka jest wasza ulubiona gra

Jaką grę lubicie najbardziej :zdziwko: Ja najbardziej lubię half - life 2, Kotora, Władcę pierścieni powrót króla a co wy lubicie :/

Posty bez uzasadnienia swojego wyboru będą usuwane zgodnie z Regulaminem tematy10/regulamin-i-wskazowki-tego-dzialu-vt523.htm
//Admin

It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
<<

CyC

Post autor: CyC » 12 lis 2005, 16:26

Re: Jaka jest wasza ulubiona gra

Najlepsza gra to gothic (cała seria) ;ubie te gre poniewaz zachwyciła mnie w niej fabuła kiedy o niej myśle zawsze mi przechodzi przez uszy muza z końca części pierwszej
<<

spoon

Post autor: spoon » 28 sty 2006, 12:23

Gothic 2 jest the best :] fabuly może nie ma jakiejs super wyjatkowej ale za to wielkosc swiata powala no i to ze mozna sobie po tym swiecie chodzic gdzie sie chce a na to malo gier pozwala :]
<<

Matiuk

Post autor: Matiuk » 28 sty 2006, 13:20

Grand Theft Auto III - Dlaczego? Można grać i grać bez końca, szukać nowych wozów, zbierać do garaży i wiele innych ..
<<

Piki

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Piki » 28 sty 2006, 13:26

A mi sie najbardziej podobaja gry z serii "Battlefield" a w szczegolnosci Battlefield 1942. Ta seria podoba mi sie poniewaz tam jest swoboda maszyn do wyboru (od Jeep'ow po ciezkie bombowce B17 :D ) oraz swoboda poruszania sie po mapie (nie ma jakiejs wyznaczonej drogi i celu). Poza tym wszystkim gra jest najlepsza gra sprawujaca sie w sieci. Dla mnie Full Wypas :super: :cwaniak:
<<

MajorQ

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: MajorQ » 28 sty 2006, 13:35

Medal of Honor : Pacific Assault - najlepsza gra w jaką grałem , niesamowity klmat , ciekawe rozwiązania (medyk) , ciekawe misje , niezłe wstawki filmowe , cudowna oprawa audio-video , walki na bagnety.Dla mnie istne Cudo.
<<

dariusz

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: dariusz » 28 sty 2006, 15:51

Ja uwielbiam gry z serii Age of Empire!!!
Dlaczego? Niezła grafa (zwłaszcza w III :cool: ) i
rozrywka na wiele godzin!!!
:oczami:
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
<<

barteszo1

Post autor: barteszo1 » 28 sty 2006, 17:46

spoon pisze:fabuly może nie ma jakiejs super wyjatkowej
co ty gadasz :wstyd:
gothic ma super fabuły :padam: :padam: :padam:
<<

Przemo.ziom

Post autor: Przemo.ziom » 28 sty 2006, 18:35

:padam: :padam: :padam: Gothic ( cała seria) :padam: :padam: :padam:
Fabuła jest świetna, Zadania bardzo dobre, ogromny świat i nie trzeba mieć ( jak to w niektórych grach bywa) np.: 100 siły żeby przejść do następnego rozdziału
<<

Renifer

Post autor: Renifer » 28 sty 2006, 19:37

barteszo1 pisze:
spoon pisze: fabuly może nie ma jakiejs super wyjatkowej
co ty gadasz
gothic ma super fabuły
Spoon ma racje, Niemcom pod wzgledem fabuly GII nie wyszedl, polowicznie naprawili to Noca Kruka.
Barteszo może rajcuje cie historia o smoczkach, o wielkim bohaterze, super ekipie, ale to sa tylko chwyty a nie fabula. W GI Bezimienny zostal bohaterem jakby mimo woli, mial za cel tylko wydostanie sie z Koloni, nie byl takim bohaterem, nie chcial byc. W GII stal sie kolejnym wybawicielem, ktorych w dzisiejszej kulturze wielu.

A co do mojej ulunbionych gier - sportowki Pes za realizm i grywalnosc, managery - CM (do CM4)FM j.w. i RPG Fallouty i Gothici za fabuly (oprocz GII) i klimat. I jeszcze CoD grafika klimat, i akcja.
<<

Russian

Post autor: Russian » 21 lut 2006, 09:25

Moja ulubiona gra to Jak Rozpętałem 2 WOjne Światową Nieznane Przygody Franka Dolasa, fajna gierka komediowa i czasami trzeba myśleć :)
<<

Kamillo

Post autor: Kamillo » 29 cze 2006, 03:01

Moja ulubiona gra to GTA VC
dlaczego?
Bo to gra przelomowa ma swietny klimat kiczowatch ale wyrazistych lat 80' i swietna sciezke dzwiekowa oraz MISJE!
<<

boss7600

Post autor: boss7600 » 23 lis 2006, 14:31

Moją ulubioną grą jest seria GOTHIC poneważ nigdzie nie znajdziemy tak wysmienitej fabuły po prostu jest to najlepsza gra z gatunku RPG :luka:
<<

szpon

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 12 lut 2007, 21:36

PES 6
bombastiko
jest to dla mnie najlepszy symulator piłki nożnej, więcej trików jest, bardziej realistyczna gra, piłkarze nie męczą się ja biegają :P
w ogóle lepiej mi się w nią gra REALISTYCZNIOWA GIERA :]
Ostatnio zmieniony 12 lut 2007, 23:22 przez szpon, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 12 lut 2007, 21:56

Posty bez uzasadnienia opinii poleciały, Ostrzeżenia rozdane tam, gdzie uznałem za stosowne je rozdać. Od tej pory każdy, kto napisze tutaj posta w stylu "tak gra jest the best" bez jakiegokolwiek uzasadnienia, dlaczego tak uważa, dostaje Ostrzeżenie z automatu. Ważne: pisać, prosżę bardzo. Ale pisać też, DLACZEGO.

Mój typ:

BloodRayne 2. Bohaterka nie jest tak napakowana, jak w pierwszej części (tam to była troszeczkę zbyt mocna), fabuła przypomina odrobinę Agentkę o stu twarzach, więcej jakoś tu wampirów, no i bardziej efektowne walki, w tym fatalities. Cód-miód-ultramaryna!
Ostatnio zmieniony 13 lut 2007, 20:49 przez Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
<<

Barthek

Post autor: Barthek » 14 lut 2007, 17:37

Ze względu na klimat - F.E.A.R.
Ze względu na fizykę - Half Life 2
Ze względu na pomysł portali - Prey
<<

Przemo

Post autor: Przemo » 14 lut 2007, 21:47

Ja jestem taki bardziej oldsql'owy

Gra FPP - Blood (klimat, krew, cywile :) , dynamit ), Exhumed (motyw z Egiptem) Shadow Warrior (swoboda w grze, wielka zabawa)

Gra przygodowa - ukochany gatunek, Jack Orlando (klimat, fabuła, muzyka, wszystko), Larry 7 (humor)

Gra zręcznościowa - Abe's Exodus, Heart of Darkness (oryginalne pomysły)

Gra strategiczna - nie gram, kiedyś tylko w Dark Colony, Settlers 3, Worms Armageddon

Gra platformowa - Croc (grałem, bo nie było żadnej innej; pierwsza gra nie licząc pasjansa)

Wyścigi - Rollcage (przyciągała na całe dnie), Carmageddon 2 (rzeź na kółkach)

Gra współczesna - Prince of Persia (zawsze lubiłem gry w których trzeba pomyśleć, żeby przejść jakąś lokacje, stąd zamiłowanie również do Boulder Dash)
Ostatnio zmieniony 14 lut 2007, 21:48 przez Przemo, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

jack ryan

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: jack ryan » 15 lut 2007, 16:28

To może teraz moje typy:

Gra zręcznościowa - Prince of Persia: Warrior Within za fizykę walk i combosy oraz piękna Monika Belucci jako Kailena, a także muzyka - arabski metal to jest to.

Gra strategiczna - O gólnie niegram w strategie ale Codename Panzers Phase One - po 1 za słynną aferę :hyhy: , po 2 widowiskowość min. wybuchów oraz łatwe sterowanie co niejest bez znaczenia.

Gra Fps - Far Cry - każdy się zgodzi grafika mióóóóód dość ciekawie wybijający się scenariusz. Painkiller polska naparzanka i fajni bossowie (ALASTOR RULEZZ).

Gra Tpp - Splinter Cell 1-3 - skradankowe wicemistrzostwo świata Michael Ironside oraz Mirosław Baka jako odtwórcy głownej roli. A skradankowe Mistrzostwo świata należy się serii Thief, mnie najbardziej przypadła do gustu część 3 Deadly Shadows- fajny pomysł z rękawicami do wspinaczki i bardzo ciekawy scenariusz Gamall jako interpretatorka (ups! zdradziłem zakończenie).

Gra Rpg - Gothic 2 wielki świat, dużo questów, ale za to kijowy system walki.

Gra bez prądu - Szachy? - zmuszająca do myślenia.
<<

Adamo

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Adamo » 16 lut 2007, 23:42

Seria Gothic - tylko i wyłącznie :D. Za fabułe, klimat i grywalność. Mimo, że jest podobne do GTA (całkowta swobodaaaa :D) to jest to gra 100 razy lepsza od bezmyślnej nawalanki :)
<<

Ramiro Cruz

Post autor: Ramiro Cruz » 17 lut 2007, 12:14

Mafia - dosłownie wszytko mi się w tej grze podoba. Wspaniały klimat, muzyka, fabuła postać głównego bohatera, grafika(która jest lepsza od niektórych teraźniejszych produkcji) no i to zakończenie. Dla mnie gra wszechczasów :].