Dla porównania:
GT4

Prostreet

i co ?
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
A co Ci się nie podobało w grafie PS? Poza tym że silnik PS z dobrą optymalizacją ma niewiele wspólnego (albo ja się nie znamglobus pisze:Ciekawe jaka bedzie grafa bo jak ma byc taka jak w PS to lipa
No takie małe przejęzyczenie z mojej stronyAnt pisze:Ok, sory, nazwa podobna, prawie że taka sama.
Zawsze sądziłem że to kobiety lubią błyskotki...globus pisze:Fajnie jest pograc w full tuningu gdzie wszzystko sie błyszczya
No grafika bardzo, bardzo realistyczna (chyba nie nalezysz do głupców którzy porównują gry wydane jakiś już czas temu do tych wydanych rok temu?), stare modele aut i najnowsze modele aut - właściwie to cały przekrój połowy wieku, problemy z uruchomieniem na XP? A patcha ze strony P24h.pl - się używało?Ant pisze:Sam grałem nie dawno w Porshe Unleashed, grafika cud miód, stare modele aut i problemy z uruchomieniem na XP.
Maciek pisze:MATchlesS, świetny cytat wyjasniający dlaczego nie będzie demka PS
Maciek pisze:A co Ci się nie podobało w grafie PS? Poza tym że silnik PS z dobrą optymalizacją ma niewiele wspólnego (albo ja się nie znam )
Hehehe... No raczej, ja jak porónuję grafikę to tylko do gier z tego samego roku, ale i tak wolę grywalność niż grafikę, a NFSPU przeszłem całe i jest świetną grą, pomimo swojego wieku.Maciek pisze:chyba nie nalezysz do głupców którzy porównują gry wydane jakiś już czas temu do tych wydanych rok temu?
Kod: Zaznacz cały
http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=6733
O, ale niziutkie.daras77721 pisze:Wymagania sprzętowe (minimalne):
(...)
Jakoś ciężko w to uwieżyć- Wolne 2GB miejsca na dysku twardym potrzebne do instalacji gry