Forumowy Plebiscyt - kategoria: Najlepszy Grafik
Plebiscyty i konkursy.
- Poprzednia
- 1
- 2
Re: Forumowy Plebiscyt - kategoria: Najlepszy Grafik
Śledziks w tej turze masz mój głos .
Semper in altum
Zagłosowałem na Śledziksa
Szczerze mówiąc zastanawiałem się jakiś czas czy brać udział w tej ankiecie ponieważ nie mogę głosować na siebie i tak na prawdę mało kto głosowałby przeciwko sobie, ale stwierdziłem, że nie ma co się oszukiwać. Kiedy zaczynałem się bawić w Photoshopie (trochę ponad pół roku temu) zioomus, Slideroh i Dariusz byli dla mnie wzorami i tak naprawdę dalej są, to dla mnie zaszczyt rywalizować z tak dobrymi grafikami dlatego oczywiście głosuje na zioomusia
Bez zbędnego rozpisywania się - według Użytkowników naszego Forum tytuł najlepszego grafika należy się Śledziksowi (tym razem zdecydowana wygrana)!
GRATULUJEMY!
Już niedługo kolejne Plebiscyty!
Zachęcamy do czynnego udziału w zgłaszaniu kandydatów i głosowania!
GRATULUJEMY!
Już niedługo kolejne Plebiscyty!
Zachęcamy do czynnego udziału w zgłaszaniu kandydatów i głosowania!
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Nie spodziewałem się wygranej, a już w zupełności nie z taką przewagą. Więc dziękuję za wszystkie głosy na mnie i zioomusia. Wygrałem, chociaż wiem, że pod względem techniki, doświadczenia i w ogóle jeszcze pod wieloma innymi względami ustępuję zioomusiowi, jak również innym grafikom na forum.Obiecuję, że nie spocznę na laurach i będę dalej rozwijał moje umiejętności, planuje już nowe prace A mam jeszcze takie małe pytanko. Mógłbym leciutko przerobić sobie ten pasek Top Grafik?
Moją pracę chcesz wredoto profanować? A przerób, przerób... zobaczymy, co z tym zrobić
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Czemu od razu wredoto? Chciałem dodać malutki dodatek, ale stwierdziłem, że nie ma po co. Delacroix dzięki za paseczek może Ty byś zaczął się grafiką zajmować i założył galerię?
Za niewinnośćŚledziks pisze:Czemu od razu wredoto?
Czyli sprofanować moją pracęŚledziks pisze:Chciałem dodać malutki dodatek,
Twoje szczęścieŚledziks pisze:ale stwierdziłem, że nie ma po co.
Nie ma za co. Wkrótce ci go wlepimyŚledziks pisze:Delacroix dzięki za paseczek
Niegłupi pomysł.Śledziks pisze:może Ty byś zaczął się grafiką zajmować i założył galerię?
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.