[Szukam]Gier wyścigowych w terenie, na stadionach lub o ...
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Poszukuję gier wyścigowych w terenie (4x4 itp.), na stadionach (Dirt Track lub DD itp.) lub o Monster Truck'ach (Takie wieeelkie koła), mogą być na PC i PS2, jakie polecacie? Lub jakie znacie?
Ostatnio zmieniony 4 paź 2008, 22:14 przez Ant, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: [Szukam]Gier wyścigowych w terenie, na stadionach lub o ...
Leadfoot: Stadium Off-Road Racing, dirt track racing, dirt track racing:sprint cars, dirt track racing 2 stare ale jare ;DAnt pisze:stadionach
Ostatnio zmieniony 4 paź 2008, 22:50 przez grzecho, łącznie zmieniany 3 razy.
PS2 i PC Monster Jam. ----------->> W sumie nawet ciekawe.
PC Cabbelas Off Road Racing Adventure. -----------> Dobre.
PC Uaz 4x4 -------------->> Polecam!
PC Insane ---------------->> Stare ale wymiata grywalnoscią.
PC PS2 4x4 Evo i 4x4 Evo 2 ---------------->> Dosyc dobre jednak barkuje uszkodzien auta.
PC Cabbelas Off Road Racing Adventure. -----------> Dobre.
PC Uaz 4x4 -------------->> Polecam!
PC Insane ---------------->> Stare ale wymiata grywalnoscią.
PC PS2 4x4 Evo i 4x4 Evo 2 ---------------->> Dosyc dobre jednak barkuje uszkodzien auta.
Ostatnio zmieniony 4 paź 2008, 22:55 przez globus, łącznie zmieniany 4 razy.
Wszystko przeszłem na 100%grzecho pisze:Leadfoot: Stadium Off-Road Racing, dirt track racing, dirt track racing:sprint cars, dirt track racing 2 stare ale jare ;D
Też przeszłem.globus pisze:Monster Jam
Nawet nawet, ale też przeszłem.globus pisze:Cabbelas Off Road Racing Adventure
To + dodatek + 2 część z Hummerami przeszłem.globus pisze:Uaz 4x4
Gram przez Hamachi z kumplami.globus pisze:Insane
Też fajne, przeszłem.globus pisze:4x4 Evo i 4x4 Evo 2
To może warto byłoby następnym razem na początku napisać tytuły gier, w które już grałeś? MTS
Ostatnio zmieniony 5 paź 2008, 14:12 przez Ant, łącznie zmieniany 1 raz.
O matko
Nie "przeszłem" tylko "przeszedłem" .
A z gier w terenie to może Pure lub coś podobnego do tych gier? Fakt, że tam są głównie quady, ale zabawa przednia.
Nie "przeszłem" tylko "przeszedłem" .
A z gier w terenie to może Pure lub coś podobnego do tych gier? Fakt, że tam są głównie quady, ale zabawa przednia.
Semper in altum
FlatOut,FlatOut 2,FlatOut Apokalipsa.
Intel Celeron D 3,07 Ghz (podkręcony) , 768 RAM DDR 400 MHz, GeForce A6600TD 128MB, ASROCK P4i65G, Samsung 80 GB
''Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma''
''Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma''
PS2 MX vs ATV. ATV to quady
Moderatorem nie jesteś.bartekmp pisze:Nie "przeszłem" tylko "przeszedłem"
Gram w demo (gra jest w dechę ), jak będę widział w sklepie to kupię.bartekmp pisze:Pure
No tak, tylko Quady, ale jest jazda w terenie.bartekmp pisze:Fakt, że tam są głównie quady, ale zabawa przednia.
1 i 2 przeszłem całę, a na Apokalipsę sięjeszcze zbierać nie będę... Ta cena...daras77721 pisze:FlatOut,FlatOut 2,FlatOut Apokalipsa.
Chodzi ci o Untamed, też przeszłem.globus pisze:MX vs ATV
No tego to ja nie wiedziałem, no jak się interesuję terenem to chyba się wie takie żeczy, nie?globus pisze:ATV to quady
ale ja jestem. nie raz byłeś upominany przez DCX za błędy. Poza tym "rzeczy", a nie "żeczy". Za umyślne popełnianie błedów - w myśl zasady Bykom STOP - dostajesz ostrzeżenieAnt pisze:Moderatorem nie jesteś.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Może stestuj różniez Jeep Thrills
Mmm... THX!
PS. Chciałbym jeszcze zaznaczyć iż grafika nie musi być super, może to być nawet stara gra, bo liczy się grywalność a nie grafika.
PS. Chciałbym jeszcze zaznaczyć iż grafika nie musi być super, może to być nawet stara gra, bo liczy się grywalność a nie grafika.
Ostatnio zmieniony 6 paź 2008, 17:46 przez Ant, łącznie zmieniany 1 raz.
W terenie powiadasz.
Collin Mcrally DIRT- co prawda nie tylko w terenie ale teren jest:)
Motorm4x: Offroad Extreme
Ex Machina Arcade:):):)- nie ma tam realizmu tylko "nawalasz" się terenówkami z broni palnej zamieszczonej na dachu
Monster Jam
Collin Mcrally DIRT- co prawda nie tylko w terenie ale teren jest:)
Motorm4x: Offroad Extreme
Ex Machina Arcade:):):)- nie ma tam realizmu tylko "nawalasz" się terenówkami z broni palnej zamieszczonej na dachu
Monster Jam
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% - wklej to do opisu.
Mam demo, gra wymiata!Quort pisze:Motorm4x: Offroad Extreme
Przeszedłem całe 100% i to chyba ze 3 razy.Quort pisze:Monster Jam
Colin Mc'Rae DiRT. Ciężarówki,rajdówki, do wyboru do koloru.
"We've got two words for 'ya... Suck It!!" - Triple H & Shawn Michaels vel DX
Colina mi już podał Quort, ale thx.
Ma ktoś może jeszcze jakieś propozycje?
Ma ktoś może jeszcze jakieś propozycje?
Ja proponuje rFactor. Do tej gry możesz sobie zainstalować wiele różnych modów (darmowych), które możesz sobie ściągnąć np z
Generalnie są praktycznie wszystkie serie wyścigowe (z tych bardziej znanych nie ma chyba tylko WRC, choć pojedynczymi samochodami występującymi tam można pojeździć)
Kod: Zaznacz cały
http://www.rfactorcentral.com/
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |
rFactor? Darmowa gra i ma wszystkie klasy wyścigów? Monster Truck'i, Destruction Derby, Banger Racing, Stock Car...?
No w sumie gra nie jest darmowa, darmowe są tylko mody które wgrywasz do tej gry. Sama gra kosztuje ok 50zł w oficjalnych źródłach dystrybucji.rFactor? Darmowa gra
Co do klas które wymieniłeś to Monster Trucki i Stock Car na pewno są, co do Destruction Derby i Banger Racing to nie wiem, bo się nimi nie interesowałem, po prostu preferowałem trochę inne typy samochodów i wolałem sobie pojeździć "Open Wheelerami", ewentualnie jakieś DTM lub wyścigi ciężarówek.
Jeśli jeszcze nie grałeś to możesz wypróbować gier Destruction Derby i Destruction Derby 2, gry dość stare, ale całkiem fajne.Destruction Derby
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |
DD, DD 2, DD Raw, DD 64 i DD Arenas mam.Mikolaj. pisze:Jeśli jeszcze nie grałeś to możesz wypróbować gier Destruction Derby i Destruction Derby 2
Ostatnio zmieniony 10 lis 2008, 18:26 przez Ant, łącznie zmieniany 1 raz.