[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 2 in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: t line 1 and font in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 2
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
[Problem] Przytłumiony dźwięk w zestawie słuchawkowym - .::Forum.Portal24h.pl::.

[Problem] Przytłumiony dźwięk w zestawie słuchawkowym

Wszystko o telefonach komórkowych GSM.

<<

minas

Awatar użytkownika

Topic author

Wysoko zaawansowany

Post autor: minas » 7 paź 2008, 21:55

[Problem] Przytłumiony dźwięk w zestawie słuchawkowym

Hej
Mam taki problem, że gdy do mojej nokii n73 podłaczam słuchawki, to muzyka jest przez 2 sekundy normalna, a potem dźwięk jest jakby przytłumiony. Tzn basy są ok ale sopranów prawie <font color=red><b>w ogóle</b></font> nie słychać. Owszem da się tak słuchac muzyki ale to irytujące jest bo jakość powinna być lepsza... Używam standardowego odtwarzacza i słuchawek, nie mam także ustawionego w jakiś szczególny sposób equalizera.
Ostatnio zmieniony 8 paź 2008, 15:44 przez minas, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 9 paź 2008, 16:06

Re: [Problem] Przytłumiony dźwięk w zestawie słuchawkowym

poruszaj trochę wtyczką bo na mój rozum to jakieś styki nie kontaktują i to jest powodem tego... albo masz wtyczkę nie dociśniętą do końca...