[problem] Samoczynne wyłączanie Komputera
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
• Strona 1 z 1
Re: [problem] Samoczynne wyłączanie Komputera
może po prostu, wiatraczek jest zapchany kurzem, przez co nie odprowadza ciepla, procesor sie przegrzewa i komp wyłacza, sprobuj go przedmuchac, przeczyscic zeby mial dobry przeplyw powietrza,a z tym drucikiem to nie wiem...
C2D E6550 2x@2,33GHz, Gigabyte GA-P35, 2 GB RAM DDRII Kingston, Galaxy GF 8600 GT/GE 256/128, Seagate Barracuda 500 GB, Chieftec 450W, Samsung SyncMaster 172x [C905]
Ponad to, radziłbym zostawić komputer ze ściągniętą obudową. Wiesz, o czym mówię? Też tak kiedyś miałem, ściągnąłem tą jedną klapę, i już się nie wyłączał. To było lato, więc gorąco i się przegrzewał
Fisher, od takich rzeczy jeszcze więcej kurzu mu przybędzie w obudowie...
Semper in altum
też mi się tak wydajebartekmp pisze:Fisher, od takich rzeczy jeszcze więcej kurzu mu przybędzie w obudowie...
a z tym drucikiem, jeśli dasz radę to sprawdź gdzie takowego brakuje może on ma coś związanego z tym wyłączaniem się komputera
Dziękuję za przeczytanie posta
Ale to najlepszy sposób na NAJLEPSZĄ cyrkulację powietrza w obudowie. Robią tak mega klakierzy z podkręconym sprzętem lub z idiotycznie zaprojektowanymi obudowami (czyt słabym chłodzeniem)bartekmp pisze:od takich rzeczy jeszcze więcej kurzu mu przybędzie w obudowie...