[szukam] odgłosów natury
lubię te odgłosy a najlepiej mi sie przy nich zasypia
 jednak Wielki Brat Google na pierwszych miejscach (mam zawał na studiach i praca do tego więc nie mam możliwości głębszego szukania
  jednak Wielki Brat Google na pierwszych miejscach (mam zawał na studiach i praca do tego więc nie mam możliwości głębszego szukania   

) poleca mi jedynie strony z możliwością odpłatnego pobierania takich dźwięków
 ) poleca mi jedynie strony z możliwością odpłatnego pobierania takich dźwięków  jakby ktoś miał jakieś linki do takich dźwięków na rapidshare/torrenty/pobieranie odrazu ze strony to proszę o wklejenie ich tu??
 jakby ktoś miał jakieś linki do takich dźwięków na rapidshare/torrenty/pobieranie odrazu ze strony to proszę o wklejenie ich tu?? PS:
:::nie pobieram nic za pomocą emule/azeurus(czy jakąś tak)/dc++/bearshare:::

Powinno coś być
 Powinno coś być 
 niestety ale tam dźwięki są jedynie do 2MB max i to można znaleźć jedynie pojedyńcze a mi chodzi tak jakby o cał utwór np 10-20 min. ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?
 niestety ale tam dźwięki są jedynie do 2MB max i to można znaleźć jedynie pojedyńcze a mi chodzi tak jakby o cał utwór np 10-20 min. ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?

wielki plus dla ciebie
 wielki plus dla ciebie