Re: Dodanie "ciemnych" styli na forum (kontynuacja)
Chociaż jak widzę bahamut'a to mnie bierze na wymioty (kogoś chyba tutaj podobnie...)...
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
Pewnie nawet nie sprawdzałeśNivener pisze:Pewnie
Też go używam ale to dlatego bo tamten mi się nie podoba Ciekawe jakby wyglądały te statystyki jakby domyślnym stylem był subSilver. Domyślam się że podobnie do tych tylko że odwrotnie. Wszystko dlatego bo bahamut jest stylem domyślnym. Tak samo by było z ciemnym stylem, którego tak wiele osób chce.Maciek pisze:Jakiego stylu używają Forumowicze:
bahamut: 7749 (domyślny)
subSilver: 1190
Osobiście używam od początku bahamuta
Dobra a teraz z tego ponad 8 tysięcznego grona wybierz użytkowników którzy udzielają się na forum. hmm... 50? 100? osób nie ma starta?Jakiego stylu używają Forumowicze:
Ja miałem plan kupić komputer... rok temu. Więc z planami różnie bywa.d6mi6n pisze:nie zapominajmy o planach przeniesienia forum.
Zapewniam Cię, że 4tys użytkowników nie wie jak się zmienia, a pozostałem 3,7tys osób zarejestrowało się aby pobrać jakieś spolszczenie.Maciek pisze:Jakiego stylu używają Forumowicze:
może da coś do przemyśleń wynik takiej ankiety:Iudex pisze:Nie lepiej Maćku zrobić ankietę?
A ja miałem być jeszcze bardziej tolerancyjny w stosunku do głupich komentarzy internautów, ale "z planami różnie bywa".Iudex pisze:Ja miałem plan kupić komputer... rok temu. Więc z planami różnie bywa.
No własnie.Adamo pisze:Maciek, widzisz, że dużo userów opowiada się za ciemnymi stylami, a Ty tylko chcesz, żeby strona/forum było popularne . Włożysz w to trochę pracy - a nuż ktoś będzie siedział na forum dłużej, bo aż milo popatrzeć.
Scenariusze czarne, rodem z tanich, budżetowych horrorów. Jaki ma to związek ze stylem forum? Mózgi userów zaleje ciemność?Maciek pisze:Więc pensje są podnoszone o 300% i firma bankrutuje. Wszyscy tracą pracę.
Głupich, bo prawdziwych?Maciek pisze:głupich komentarzy internautów, ale "z planami różnie bywa".
Kod: Zaznacz cały
"Kto nie rozumie logiki, ten zwykle nie rozumie i tego, że jej nie rozumie"
Bo maciek myśli, że wszystko jest za kase- Maciek jest Administatorem i to on decyduję o wyglądzie swojego forum, tego nie zmienicie.
To się nazywa autorytaryzm .drynda pisze: Maciek jest jak prezydent i składa Veto, ale takiego Veto nie można odrzucić
Dla niektórych może i tak byc już za późnoIudex pisze:Mózgi userów zaleje ciemność?
Właśnie takich jak ta Twoja uwagaIudex pisze:Głupich, bo prawdziwych?
Czyli MASZ OGROMNĄ NADZIEJĘ że wszyscy aktywni forumowicze dostrzegą ten temat i będzie im się chciało oddać swój cenny głos tylko dlatego że Ty masz taką nadzieję a własciwie zachciankę? A co z tymi którzy piszą dużo postów a będą uważali tę ankietę za głupią i nawet nie będą chcieli przeczytać ankiety - czy ich już nie uważasz za aktywnych Forumowiczów? Czy czytasz każdy temat w każdym dziale, nawet te które Cię kompletnie nie interesują, a czy bierzesz w nich tez udział? A teraz przemyśl sens zakładania pojedynczych ankiet w celu sprawdzenia aktywności forumowiczów, a nie poznania konkretnych wyników ankiety. Zajrzyj tez do Regulaminu co mówi na temat kto jest "aktywnym forumowiczem" (kwestia usuwania kont). Jeżeli nie zgadzasz się i uważasz ze Regulamin w kwestii usuwania nieaktywnych Forumowiczów jest zbyt pobłażliwy to rozpocznij o tym nową dyskusję na forum w celu modyfikacji Regulaminu w tym punkcie.Iudex pisze:To chyba logiczne, że wypowiedzieliby się tylko userzy, dzięki którym to forum żyje
Jasne że można odrzucić - ale tylko poprzez rzeczowe ARGUMENTY. Co czasem bywa bardzo trudne, gdy dysponuje się tylko pseudo argumentami w stylu:drynda pisze:Maciek jest jak prezydent i składa Veto, ale takiego Veto nie można odrzucić