[zapowiedź] Fuel.

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

globus

Post autor: globus » 3 lis 2008, 08:39

[zapowiedź] Fuel.

Witam Ostatnio doczytalem ze Codemasters tworzy nowa grę wyscigową.

Fuel od Codemasters będzie gotowy w połowie 2009 roku. Mistrzowie Kodu postanowili stworzyć grę wyścigową, w której nie tylko będziemy brać udział w wyścigach. W poszukiwaniu nowych wyzwań będziemy musieli przemierzyć, aż 14 tysięcy kilometrów kwadratowych.
Gra będzie umiejscowiona w niedalekiej przyszłości gdzie świat został doszczętnie zniszczony poprzez działania człowieka. W postapokaliptycznych Stanach Zjednoczonych najważniejszym surowcem stało sie paliwo. W zaistniałych okolicznościach ludzie będący na szczycie łańcucha pokarmowego zaczęli organizować wyścigi. Nagrodą jest oczywiści benzyna.
W grze będziemy mieli wręcz niesamowite połacie terenu do przejechania. Wszystko będzie opatrzone rewelacyjną grafiką. W czasie rozgrywki zwiedzimy niemal całe, byłe USA. Zniszczona Kalifornia opustoszała Nevada czy w końcu zamarznięta północ, wszystkie z tych regionów dostarcza nam innych wrażeń. Pozostaje nam czekać na premierę i cieszyć się skromnymi materiałami, jakie są dostępne na temat nowego dziecka Codemasters.

Filmik tutaj:

Kod: Zaznacz cały

http://www.gry.v10.pl/Fuel,Codemasters,tworzy,nowa,wyscigowke,21403.html
Co o tym wyslice? Według mnie może byc dobre i oczekuje na połowe 2009.

<<

bartekmp

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: bartekmp » 3 lis 2008, 10:40

Re: [zapowiedź] Fuel.

Ja myślę, że to poszukiwanie benzyny może zepsuć całą frajdę z gry, bo zapewne będzie to zręcznościówka. No chyba, że to jakaś super innowacja i dokładnie opracowana, to może nawet polepszy poziom gry. O samą grę się nie martwię, w końcu Codemastersi nie spadli z choinki :).
Semper in altum
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 3 lis 2008, 17:43

zapowiada się ciekawie :) ciekawe co z tego wyjdzie :]
<<

Ant

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Ant » 10 lut 2009, 21:33

globus pisze:doczytalem ze Codemasters tworzy nowa grę wyscigową.
Hahaha... Ta gra jest stara, miała wyjść chyba w 2004 roku, ale przerwali nad nią pracę dla jakiejść innej gry i teraz odświeżyli projekt.
A co do gry, jak to ją widziałem parę miechów temu, to jestem pewny że Fuel przebije MotorStorm'y!
Ostatnio zmieniony 3 cze 2009, 19:05 przez Ant, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Ant

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Ant » 16 mar 2009, 11:58

Powstał nowy pierwszy polski portal o grze FUEL:

Kod: Zaznacz cały

http://www.fuel.ubf.pl/