[działanie]Cod 4 Multi

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

Viters

Awatar użytkownika

Topic author

Średnio zaawansowany

Post autor: Viters » 20 lut 2009, 22:24

[działanie]Cod 4 Multi

Mam taki głupi błąd... gram w Cod 4 Multi na maxymalnych wymaganiach, idzie miodzio. Ale gdy włączę xfire to co jakieś 5-10min mam zwiechy całego kompa (czasem samej gry). Mój komp powinien sobie poradzić z takim obciążeniem...

Akurat gram na innym kompie, bo nie na obydwu mam neta ;P

Ram: 2x 2GB
Grafika: GeForce 8600 GT 256 MB
Procesor: QuadCore AMD Phenom, 2800 MHz (4 rdzenie)

Serwer działa na własnym modzie.

<<

Iudex

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Iudex » 20 lut 2009, 23:23

Re: [działanie]Cod 4 Multi

Jak się gra na maksymalnych wymaganiach?;)

Spójrz, czy jakiś proces nie pożera proca.U mnie window blinds pożera cały rdzeń.
<<

welll1

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: welll1 » 22 lut 2009, 14:53

W xfire wybierz narzedzia>opcje>gry> potem zaznacz COD4 multiplayer i zaznacz opcje "disable in game" (wyłącz Xfire w grze) > potem daj zastosuj i ok. U mnie z XF mam taki problem że praktycznie żadna gra nie działa mi gdy mam je włączone po prostu wychodzi do pulpitu albo się nie uruchamia.
<<

kratos31

Awatar użytkownika

TOP Technik

Post autor: kratos31 » 23 lut 2009, 10:27

Viters pisze:Serwer działa na własnym modzie.
Może tu właśnie leży problem, jak jest z innymi serwerami. Też masz zwiechy.
welll1 pisze:W xfire wybierz narzedzia>opcje>gry> potem zaznacz COD4 multiplayer i zaznacz opcje "disable in game" (wyłącz Xfire w grze) > potem daj zastosuj i ok. U mnie z XF mam taki problem że praktycznie żadna gra nie działa mi gdy mam je włączone po prostu wychodzi do pulpitu albo się nie uruchamia.
Dziwne ja mam Xfire i nie mam z tym programem żadnego problemu. A gram bardzo dużo w multi.
Zachowaj może sejwy i przeinstaluj grę od nowa, wgraj po kolei wszystkie patche. CoD4 nie jest grą z nie wiadomo jak dużymi wymaganiami sprzętowymi.
<<

welll1

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: welll1 » 24 lut 2009, 00:29

Po prostu moja konfiguracja sprzętowa nie podoba się xfire i tyle. Były już formaty i reisntalacje, zawsze jest tak samo, mój kolega ma taki sam sprzęt jak ja i ma to samo. Tyle xf podczas gry i tak nie używam.