[info] obrazki w podpisach - nowa opcja
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
• Strona 1 z 1
Została testowo włączona możliwość dodawania obrazków w podpisach. Prosze nie przesadzać z wielkością (a w szczególności wysokością) obrazków i nie wybierać największych userbarów itp. jeżeli są mniejsze do wyboru w róznego typu generatorach itp. Forumowiczom którzy "zapomną" o tej zasadzie, podpis zostanie usunięty bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Re: [info] obrazki w podpisach - new feature
Można posiadać w podpisie obrazek z reklamą swojej strony internetowej albo innej?
Oczywiście zgodnej z prawem.
Oczywiście zgodnej z prawem.
Nie - w tej kwesti nic się nie zmieniło, dalej obowiązuje zakaz reklamowania wg Regulaminu.Robertinho pisze:Można posiadać w podpisie obrazek z reklamą swojej strony internetowej albo innej?
Testowo tzn na mniej więcej ile czasu? Co musi zostać spełnione aby to pozostało?
A jakie wymiary mogą być tego zdjęcia? Bo wsadziłem w podpis i jakoś go nie ma.
może dlatego, że nie masz dołączonego podpisu do postu. I od razu Ci mówię, że ten obrazek jest za duży. Weź się trochę zastanów, a nie wstawiasz w podpis obrazek o takich rozmiarach. Ja to się zastanawiam, czy obrazek stacha nie jest za duży, a ten Twój to już całkiem przegięcie.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
No jak nie? Mam zrobione aby był podpis pod postem i nawet pisma nie ma. (Że obrazka to bym jeszcze zrozumiał, ale że samego tekstu nie ma?)
EDIT: O, tera widzę że jest, ale czemu w poprzednich postach nie ma?
EDIT: O, tera widzę że jest, ale czemu w poprzednich postach nie ma?
Bo nie miałeś zaznaczonej opcji ,,Dołącz podpis".Ant pisze:EDIT: O, tera widzę że jest, ale czemu w poprzednich postach nie ma?
Od teraz jak masz zaznaczoną to będzie widać.
Co do Twojego podpisu to go nie skomentuję.
Nie ma czego bo już ktoś mu go usunąłRobertinho pisze:Co do Twojego podpisu to go nie skomentuję.
info obrazki w podpisach nowa opcja
Ja rowniez chcialbym powiedziec, ze taki obrazek w podpisie, chocby
300 x 70 to nie jest chyba problem dla otwierania strony?
Pozdrawiam
300 x 70 to nie jest chyba problem dla otwierania strony?
Pozdrawiam