DDragon pisze:soft jednak jakieś "ślady"
W przypadku zmieniania tylko softa nie pozostają ślady.
Jednak gdy zmieniasz takie rzeczy jak ikony i właśnie te skróty to musisz je wszystkie ręcznie przywrócić do poprzedniego stanu. Czy zostaną jakieś ślady? Prawdopodobne, że tak.
Licz się z tym, że jak z telefonem będzie coś większego to możesz nie zdołać przywrócić softu.
Na wyżej wymienionej stronie znajdziesz pewnie sporo informacji. Jednak lepiej znaleźć jakieś forum tylko o Twoim modelu (ja mam idealne forum do mojego k800i - kopalnia wiedzy). Na stronie co podał DDragon masz osobne forum o Twoim telefonie:
Kod: Zaznacz cały
http://se-center.info/forumdisplay.php?f=316
Dość dobrym forum jest:
Wspominałem już o forum dla mojego k800i. W przypadku zmieniania softów, ikonek w telefonach SE jest to bardzo podobne. Możesz na nim poczytać skutki tych operacji. Zapytaj czy opisane na forum artykuły można zastosować w Twoim telefonie. Ogólnie jest tam wszystko bardzo ładnie opisane - jak zacząć ,,tuning" telefonu.
PS. Na początku też parę rzeczy nie podobało się w moim k800i. Chciałem to zmienić ale po przemyśleniach doszedłem do wniosku, że to bez sensu. W razie jakiś awarii bardzo możliwe jest, że utracisz gwarancję. Na moje nie warto. Lepiej się przyzwyczaić.