Re: Jazda samochodem bez prawa jazdy
To do moich 4 masz jeszcze trocheAdamo pisze:dzisiaj podejście nr 2
O wszystkich dyscyplinach sportowych oraz o tym, co szczególnie kręci facetów - o Motoryzacji!
To do moich 4 masz jeszcze trocheAdamo pisze:dzisiaj podejście nr 2
Widzę, że nie jestem jedynym który zdał z czwartym razem .Maciek pisze:To do moich 4 masz jeszcze troche
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
No nie możliwe! Myślałem że jak zabiłem ojca to mi się on zrespi przed dziesiątą!mad_prince pisze:Gra to nie życie. żal takich ludzi jak Ty.
To mnie załamałeś. Mam 17 lat, 17 stycznia będę miał 18. Jak to zmienią to będzie bardzo ciężko.Adamo pisze:Słyszeliscie, ze od czerwca maja sie przepisy co do egzaminu zmienic? Podobno ma trwać 25min, nie ma byc wkurzającego pokazywania świateł i płynów, ale na miescie nie mozna zrobic ani jednego błędu. Co o tym myslicie?
Uwierz mi, że jazda w lesie/na polnych drogach/ nawet we wsi jakiejś ma się nijak co do warunków jakie będziesz musiał spełnić na egzaminie To są zupełnie inne światy.SWAT pisze:Ale co tam, las mam rzut kamieniem i już się tam najeździłem sporo.
200zł to nie jest "dobre podejście" ale pierwszy razwelll1 pisze:W WORD-zie gubisz przy dobrym podejściu 200 zł
Znajomy miał wypadek samochodowy (uderzył gościa w tył, czyli na wstępie jego wina) miesiąc po zdaniu egzaminu. Zdał za pierwszym razem. Twoja teoria legła w gruzachwelll1 pisze:jak gubisz więcej to znaczy, że za kółkiem siedzieć chyba nie powinieneś
Czemu uważasz, że miernie? Po tych 3 razach na błędach nauczyłem się trzech rzeczy: Uwagi, cierpliwości i paru przepisów, które zapamiętam do końca życia.welll1 pisze:Skoro taki człowiek i tak będzie jeździł tak jak potrafi czyli miernie,
Może mi nie uwierzysz ale mam 12 km. do Konina, i tam bywam więc wiem jak wygląda miasto. Naprawdę!Adamo pisze: Uwierz mi, że jazda w lesie/na polnych drogach/ nawet we wsi jakiejś ma się nijak co do warunków jakie będziesz musiał spełnić na egzaminie To są zupełnie inne światy.