[Działanie]Problem z NecroVision
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
mam problem z NecroVision.Zainstalowałem gierke jak trzeba, odpalam i gram sobie z 5 minut po czym za każdym razem pojawia mi się czarny obraz i restartuje mi się komputer.Mam vistę.Mój komp:3gb ram, ATI radeon HD 4800 Series,intel core duo quad cpu 2.40 GHz
Re: Problem z NecroVision
Inne gry działają normalnie?
Re: Problem z NecroVision
!!!!!!! NIE NAMAWIAM DO PIRACTWA!!!!!!!!!!
jednak możesz jeszcze spróbować pobrać zaktualizowany plik .exe do gry (tylko do twojej oryginalnej gry!!!!). bo jest tak że ludzie którzy przerabiają je na NO CD/DVD Fixed poprawiają niektóre błędy a więc jak masz oryginalną gierkę to ze strony
możesz (nie musisz) pobrać dany Fixed exe no cd/dvd pod twoją wersję albo spróbować wszystkich. no i gierka będzie chodziła bez płytki (nie mam gry więc nie jestem pewien czy chodzi ona z płytą)
powyższa rada jest tylko i wyłącznie próbą pomocy w usunięciu błędu gry NecroVision użytkownika ReaveR
jednak możesz jeszcze spróbować pobrać zaktualizowany plik .exe do gry (tylko do twojej oryginalnej gry!!!!). bo jest tak że ludzie którzy przerabiają je na NO CD/DVD Fixed poprawiają niektóre błędy a więc jak masz oryginalną gierkę to ze strony
Kod: Zaznacz cały
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_necrovision.shtml
powyższa rada jest tylko i wyłącznie próbą pomocy w usunięciu błędu gry NecroVision użytkownika ReaveR
Re: [Działanie]Problem z NecroVision
welll1 - Painkiller Battle out of Hell tez mi nie działa i zrywa się tak samo, a PES 09 i Painkiller Overdose działają bez zarzutu-gry są oryginalne.
DDragon - ściągnełem no-cd i niestety nie pomogło:(
DDragon - ściągnełem no-cd i niestety nie pomogło:(