Odp.: [Posiadam] Spolszczenie do The Sims 3 (Language Changer)
Dziękuje!
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
znam prawdopodobną odpowiedź jednak jest ona związana z nielegalną kopią wersji beta (większe bądź mniejsze błędy w niej były jednak pojawiła się już miesiąc przed premierą oficjalną gry, nawet na stronce CD-Action pisali że pobrało ją około 180 tyś ludzi w pierwszym tygodniu spiracenia) lub też został ów język wycięty z instalacji (bo ktoś chciał sobie np zrobić kopię swojej oryginalnej płytki XD i przypadkowo ta wersja wyciekła do sieci). tak czy siak jest to niestety związane (bardziej lub mniej) z piractwem chociaż sam programik do piractwa nie należy.shirma85 pisze:Czy ktoś może powiedzieć co dokładnie trzeba zrobić, bo tak owe wypakowanie programu i uruchomienie go nie sprawia problemu. Ok, powyżssze czynności wykonane ale w trakcie gry w ogóle język z angielskiego na polski się nie zmienił. Jedynie pokazuje jakieś głupoty. Więc jakby twórca programu był by tak łaskawy powiedzieć co i jak na pewno wszyscy będą wdzięczni.
Dziękuje!
Hej!Czyktoś zna do niego jakiś kontakt? Bo mam taki problem, żeprogram nie zmienia mi języka na UK English. Jak rozwiązać ten problem?Bouncer pisze:O widzę że mój Language Changer stał się przyczyną debaty na temat piractwa. Jako twórca tego programiku (jeśli nie wierzycie że to ja mogę Wam podać kod źródłowy tegoż programiku) mogę Wam wszystkim powiedzieć że to tylko programik zmieniający trzy wartości w rejetrze Windows i nie zwawiera żadnych plików językowych
Mogę też powiedzieć że obecnie pracuję na Unreal Tournament 3 Language Changer