Problem [CZARNA LISTA 10] NFS MW

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

wolek850

Awatar użytkownika

Topic author

Początkujący

Post autor: wolek850 » 15 cze 2009, 17:03

Problem [CZARNA LISTA 10] NFS MW

Witam.
Mam taki problem w NFS Most Wanted , gdyz jestem przy CZARNEJ LISCIE 10 i nie moge rzucic gosciowi wyzwania gdyz pisze ze on jest pokonany. Wczesniej uzywalem [SAVE EDITOR] ale tylko do kasy bo mi byla potrzebna :D . Dalem 9999999 i wlaczam nfspeeda i pisze pokonany. probowalem zmniejszyc kase ale jak zmniejszylem to sie nic nie zmienilo. Prosze o Pomoc. :zakrecony:

<<

jack ryan

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: jack ryan » 20 cze 2009, 16:00

Re: Problem [CZARNA LISTA 10] NFS MW

No to prawdopodobnie rozwaliłeś sobie sejwa, bo lepiej by było jakbyś pomagał sobie za pomoca trainerów. Jaką masz wersję gry i wersję jezykową? Czy możesz grac dalej? Spróbójemy może coś da się zrobić choć raczej w to wątpie. A na przyszłość rób sobie kopie bezpieczeństwa takich plików, w które zamierzasz ingerować to tak dla uspokojenia nerwów w przyszłości :)
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 21 cze 2009, 21:52

Od paru dni gram w NFS MW i dzisiaj do zabawy ściągłem save 100%. Wkleiłem go do folderu w Moich Dokumentach, włączyłem grę i save działa. Gdy przełączyłem na mój profil pojawił się ten sam problem co u autora tematu.

Usunięcie save nie pomaga.

Przeszukałem google. Parę osób miało ten sam problem. Do tej pory nie ma na to rozwiązania.

W mojej sytuacji powodem błędu może być save ze starej wersji NFS. Ja mam 1.3 a save był dość stary więc mógł wystąpić jakis błąd.

wolek850 w Twoim przypadku SaveEditor mógł być pisany na starszą wersję gry.

Nie pozostaje nam nic innego jak zacząć od początku i uczciciwe grać. ;)
<<

szalmar

Post autor: szalmar » 21 cze 2009, 23:20

Ja robilem tak samo, miałem wersje 1,2 i problemu nie było.