[gra] Battlefield Heroes za darmo!
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Re: [Zapowiedź] Battlefield Heroes za darmo!
Po co czekać ? Zarejestruj się na
i skorzystaj z linka, który podał Maciek
Kod: Zaznacz cały
www.gamespot.com
http://www.gamespot.com/event/codes/battlefield-heroes-beta/?tag=topslot;title;5
Wielkie dzięki Drynda! Już mogę cieszyć się grą. Gram 10 minut i powiem, że gra bardzo mi się podoba. Po tutorialu pora na prawdziwą grę
BTW. w grze mam nick Ignac_PL
BTW. w grze mam nick Ignac_PL
Ostatnio zmieniony 7 lip 2009, 18:25 przez Ignac, łącznie zmieniany 1 raz.
No i gra wyszła (wczoraj), ale jes tona uruchamiana przez przeglądarkę (IR, MF). Nie wiecie może czy jest jakiś sposób na odpalenie gry z dysku? Jak to np. z Runescpae zrobili?
Ant, co kombinujesz? I tak się musisz przez przeglądarkę zalogować -.-, dla mnie rozwiązanie wygodne dosyć.
Dobra nie pitolcie, bo offtop się robi. Gra miodna - polecam gorąco, od 2 dni z kumplem gramy, szybko na serwer można wbić, ładowanie mapki trwa z 20-30 sekund także faktycznie przystępna dla graczy którzy nie są hardcorami i nie chcą pół życia przy kompie spędzić patrząc na pasek postępu . Nieźle wyważone klasy - każda w jakimś względzie ma przewagę nad resztą, a jednocześnie ustępuje im w innym aspekcie. Co mnie cieszy - narazie mikropłatności nie dają możliwości dokupienia sobie np. lepszych broni, a jedynie ubranka - walor tylko i wyłącznie estetyczny i ewentualnie zwiększoną szybkość zdobywania xp. To drugie już dyskusyjne, ale da się przeżyć, jak ktoś jest słaby to mu nawet ten power up nie pomoże, a jak ktoś jest no-lifem i ma zamiar wydawać kasę, żeby mieć "lepszego hero" coż... jego sprawa
Aby aktywować medale wchodzimy na:
https://www.battlefieldheroes.com/store/redeem
No i oczywiście trzeba je jeszcze założyć na pierś w grze Takie drobne wyróżnienie dla beta testerów
Odp.: [Zapowiedź] Battlefield Heroes za darmo!
Ot taki bajer. Szeregowiec może poczuć się jak generał
A co do gry to gram prawie dwa tygodnie i mogę już co nieco od siebie powiedzieć. Jak dla mnie gra bardzo fajna. Ciekawy ten pomysł z zastosowaniem tej kreskówkowej grafiki, ale to chyba właśnie on sprawia, że sporo osób w nią gra. Widok TPP, co dla mnie akurat bardzo pasuje. No i oczywiście pojazdy, które znacznie urozmaicają grę. Powiem, że warto było spędzić sporo czasu na wypełnianiu tych wszystkich formularzów rejestracyjnych
A co do gry to gram prawie dwa tygodnie i mogę już co nieco od siebie powiedzieć. Jak dla mnie gra bardzo fajna. Ciekawy ten pomysł z zastosowaniem tej kreskówkowej grafiki, ale to chyba właśnie on sprawia, że sporo osób w nią gra. Widok TPP, co dla mnie akurat bardzo pasuje. No i oczywiście pojazdy, które znacznie urozmaicają grę. Powiem, że warto było spędzić sporo czasu na wypełnianiu tych wszystkich formularzów rejestracyjnych