Kod: Zaznacz cały
19 czerwca 2009 ( data wydania w Polsce )
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
19 czerwca 2009 ( data wydania w Polsce )
bielik303 pisze:No już dzień po premierze, proszę niech ktoś umieści pliki odpowiedzialne za język w grze
Warn za niezaznajomienie się z regulaminem.Delacroix w regulaminie działu pisze:chyba nie muszę mówić, że regulamin działu stawia sprawę jasno: sprawdź, czy spolszczenie w ogóle można wyciągnąć (data premiery gry) i okaż szacunek zarówno dla pieniędzy graczy i dystrybutorów (niech chociaż przez miesiąc gra poczeka przed wyciągnięciem spolszczenia).
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś/aś np Ty zrobił/a spolszczenie tej gry!trinyty23 pisze:nie będzie spolszczenia
narzucanie fanom gry co mają robić może się źle skończyć. jak ktoś myśli o samodzielnym spolszczeniu gry to jego sprawa i nie powinno się nikogo zmuszać ani pośpieszać bo ja już wiem do czego prowadzi pośpiech przy grachAltair91 pisze:Skoro nie są trudne to może fani pofatygują się ze spolszczeniemSzczególnie, że jest ich mnóstwo, bo gra zła nie jest
Dlatego uważam, że pojawienie się spolszczenia jest kwestią czasu.
Kurcze, a ja słyszałem zupełnie co innego. Ponoć fabuła jest dobra ale "pogmatwana", bo ponoć widać niepełne wycinki wspomnień ofiar i robi się takie nie wiadomo cofabuła jest ciekawa ale na tyle zrozumiała że nie potrzeba nikomu do niej spolszczenia. wierszy tam żadnych nie ma ani innych poematów wielostronicowych więc każdy może się choć trochę wysilić nad gierką - fabułą i jej zrozumieniu. to jeszcze nikomu na złe nie wyszło XD
Panie Maćku, do bogatych osób nie należę, ale mógłbym spróbować w jakiś sposób dopomóc twórców spolszczenia, tylko ciekawe jak, skoro nawet nie znam grupy która ją tworzy? Właśnie się pytam o grupę, a nie o wyższość polskiej wersji nad oryginałem, nie rozumiem zatem tego offtopu czy to grać po polsku czy po angielsku, skończmy z tym proszę bo wszystkie posty pójdą pewnie do kosza.Altair91, jeżeli tak zależy Ci na spolszczeniu to zawsze możesz kogoś dofinansować i w ten sposób przyspieszysz wydanie owego spolszczenia
Bój się! Nie włączaj u siebie gry, która jest w języku angielskim, bo czeka cię totalna masakra!Tak słyszałem - dlatego boje się zaczynać gry po angielsku
To po co ją kupiłeś? Trzeba było najpierw sprawdzić czy jest spolszczenie, a nie teraz gadać, że boisz się zagrać, bo nie masz spolszczenia. Nie grzesz, trzymając tak fajną grę jak Prototype na półce.Chciałbym wkońcu w to pograć, bo gra gnije mi na półce