Re: Najlepsze gry XXI wieku

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Takim sposobem myślenia wychodziłoby na to, że GTA IV, która jest najlepszą grą roku 2008, wg "The Times" nie powinna nią być? Bo przecież ja wymienię w IV to:Maciek pisze:Ant, a co jest w FUEL niezwykłego oprócz tego, że ma niby "rozległy świat", co ma takiego czego dotąd nie znalazłeś w innych produkcjach? Wszystko co wymieniłeś można znaleźć już dawno w innych produkcjach.
Do tego dochodzi lista utworów w grze, więc graficy, dźwiękowcy, pomysłodawcy, licencje, scenografia, montaż, edycja...Maciek pisze:Ktoś patrzył na wymienionych z nazwiska ludzi zaangażowanych w tworzenie GTA 4. Nazwiska ciągną się przez kilka ostatnich kartek poradnika, na dodatek pisane maczkiem.
Guzik prawda!!! Do twojej śmierci (czyli za jakieś 70coś lat) powstanie wiele gier znacznie przewyższających rozmachem GTA 4 - w tym jej sequele. Ja ci RĘCZĘ, że pod koniec życia, jak wrócimy do tego tematu, to każdy będzie miał co innego do powiedzenia, niż teraz.Maciek pisze:Także dla mnie zdecydowanie grą wieku będzie GTA 4
To ja tak mogę pisać każdemuDelacroix pisze:Guzik prawda!!! Do twojej śmierci (czyli za jakieś 70coś lat) powstanie wiele gier znacznie przewyższających rozmachem GTA 4 - w tym jej sequele. Ja ci RĘCZĘ, że pod koniec życia, jak wrócimy do tego tematu, to każdy będzie miał co innego do powiedzenia, niż teraz.Maciek pisze:Także dla mnie zdecydowanie grą wieku będzie GTA 4
Udzielasz gwarancji, że będę aż tyle żył?Delacroix pisze:Do twojej śmierci (czyli za jakieś 70coś lat)