Problem z Lost Vikings

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

maciolini

Post autor: maciolini » 9 wrz 2009, 18:02

Problem z Lost Vikings

Mam wielki problem znalazłem gre z lat dziecinstwa ale nie moge sterwac wikingami a inaczej mówiąc nie potrafie zmieniac wikingów. Sterowanie jest nieco inne niz w oryglinalnej grze dlatego ze ta gra jest troche przerobiona (w okienku) pobrałem ją z jakiejs zagranicznej stronki. Niestety nie pisze nic tam o sterowaniu. Pan google tez nie pomógł. W opcjach gry jest cs takiego jak Set Config > controllers ale nic z tego nie rozumie Smutek ponizej zamieszczam zrzut z ekranu. Jesli chcecie strone z tą grą zeby sprawdzic osobiscie oczywiscie podam.
PS próbowałem wszystkimi klawiszami ale przypuszczam ze to będzie jakas kombinacja a takich może byc ładnie mówiąc duzo Wesoły

http://img3.imageshack.us/img3/3878/help2c.jpg

Wersja:
Fusion 3.51 MegaDrive - THE LOSt VIKINGS

<<

vikings

Post autor: vikings » 29 wrz 2009, 13:42

Odp.: Problem z Lost Vikings

1. Żeby zagrać w the lost vikings 1 najlepiej pobrać emulator amiga cd32 i gre. Klawisze sam sobie ustawiasz.

2. Jest jeszcze druga część: Norse by Norsewest (Lost Vikings 2). W nią najlepiej zagrać na emulatorze PSX (palaystation1). Ta gra niewyszła na amige.

To są najbardziej optymalne sposoby. Można też zagrać na innych emulatorach, ale droga będzię o wiele dłuższa.