Wolfenstein - etap 17

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

berost

Początkujący

Post autor: berost » 7 paź 2009, 16:21

Wolfenstein - etap 17

:mur: Czy ktoś z Was przeszedł już "Wolfensteina"? Mam problem z zakończeniem etapu 17, kiedy muszę rozwalić taką szkaradę Królową Duchów i towarzyszące jej paskudy. Z poradnika (tylko do tego celu ściągnąłem) wynika, że pierwszym działkiem rozwalam tą królwą ohydę, a następna rozwala mi działko i ja (tzn.agent Blaskovitz) biegnę w lewo do drugiego działka i powtarzam scenariusz z pierwszego ... i tak kolejno aż do czwartego działka. Tymczasem w praktyce to sprawdza się
tylko przy Pierszym,ewentualnie jeszcze przy drugim działku, bo już przy trzecim można strzelać "do usioru" (jak mawiają bracia Słowianie). Pojawiają się kolejne wcielenia tych ohydnych królowych, a nie pojawia się informacja o zniszczeniu kolejnych porcji różowych jaj (ostatnio przy trzecim działku pojawiło mi się kolejno 12 Królowych i ani cienia szansy, że kiedykolwiek ta akcja się zakończy. Czy możecie mi coś doradzić, bo już się zniechęcam do tego Harry Pottera dla dorosłych? :D

Mój PC: Windows XP Profesional, 2-rdzeniowy procesor 2,2 GHz, Pamięć 2048 Ram, karta graf ATI Radeon 1950 GT 516 MB