[instalacja] Star wars the force unleashed
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Mam takie pytanie zainstalowałem tego star warsa ale siostra osunęła mi ponieważ miała za mało miejsca.Gdy chcę zainstalować jeszcze raz pisze mi ze ta gra jest zainstalowana i czy chce ja usuać,gdy daje "Yes" nic się nie dzieje.Co mogę zrobić aby zainstalować tą grę z powrotem???
Re: Star wars the force unleashed
Twoja siostra zapewne usunęła grę poprzez ręczne wyrzucenie do kosza plików z dysku, na którym została zainstalowana gra.
W tym wypadku należy zainstalować program czyszczący rejestr np. CCleaner lub Odkurzacz i przeskanować rejestr. Program wykryje nieprawidłowe wpisy i je usunie. Po tej operacji gra powinna się bez problemów zainstalować.
W tym wypadku należy zainstalować program czyszczący rejestr np. CCleaner lub Odkurzacz i przeskanować rejestr. Program wykryje nieprawidłowe wpisy i je usunie. Po tej operacji gra powinna się bez problemów zainstalować.
Re: [instalacja] Star wars the force unleashed
Niestety nic niedziała ;/
Odp.: [instalacja] Star wars the force unleashed
szukaj recznie pozostałosci folderow gry gdzie była zainstalowana i w dokumentach folderu aspyr i usun i na przyszłosc zainstaluj sobie program pełny uniinstaler bo on usuwa wszystko mozesz tez sprobowac przywracania systemu
Re: [instalacja] Star wars the force unleashed
a próbowałeś panel sterowania>dodaj/usuń programy? może tamtędy pójdzie.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"