[PROBLEM] Komentator w FIFA 2002.
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Witam. Jestem tu nowy. Do forum przyciągnął mnie problem hmm... techniczny? Otóź dziś zainstalowałem sobie orginalną FIFĘ 2002 (lubie wracać do starych gier) i chciałem pograć. Wszystko gra, zespoły etc. Mam jednak problem z brakiem komentatora, i to zniechęca mnie do dalszej gry.. W opcjach gry mam nastawione wszystko poprawnie. Dziwne jest też to, iż komentator wymienia na początku meczu nazwy drużyn, lecz ogólnie meczu nie komentuje... dziwne. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Z góry dziękuję.
Re: [PROBLEM] Komentator w FIFA 2002.
Przeinstaluj i napisz czy pomoglo. Mógł wystapić blad podczas instalacji.
Reinstall ani inne rzeczy tego typu nie pomogły. Być może jest to błąd lub brak jakiegoś pliku audio.. nie wiem, proszę o radę..
Sciagnij pirata, zainstaluj a graj z oryginalnej plyty byc może jest cos nie tak z jakims plikiem i jezeli zainstalujesz dzialajaca to nie bedzie problemu. Ja innego sposobu nie widze. Bo nie jest to na pewno problem z karta dzwiekowa ani w ustawieniach wiec przyczyna tkwi w plikach dzwiekowych.
Hę.. nie za bardzo lubię piraty, i nie bardzo wiem skąd je ściągnąć, więc może ktoś z was obecnych tutaj ma folder audio lub cała FIFĘ 2002? Bardzo bym prosił..
a nie możesz zgłosić się do pomocy technicznej?
Bartek, na tym forum piractwo nie jest popierane, więc takie rady to wiesz...
Bartek, na tym forum piractwo nie jest popierane, więc takie rady to wiesz...
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Myślałem iż tutaj znajdę pomoc, możliwe iż brakuje jedynie jakiegoś pliku.. lub jest on uszkodzony.. tak jak mówiłem wcześniej. No nic spróbuję.
Skupmy się na problemie założyciela tematu.