Regulamin działu Gry Komputerowe pisze:4. Nie poruszaj - ani w tym dziale, ani w ogóle na forum - tematyki cracków, seriali i sceny pirackiej - ogólnie piractwa. Ostrzeżenie otrzymasz natychmiast.
[Szukam] GTA do pobrania
Bo liczy się grywalność, a nie grafika!
• Strona 1 z 1
Re: o gre internetu :]
Chyba sobie kpisz. Regulamin tego działu mówi:
GTA jest darmowym tytułem. Został wypuszczony za darmo wraz z dodatkiem London i GTA 2.
Link:
Link:
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Fisher, nie wszystkie pełne wersje gier są tylko do kupienia, niektóre są darmowe i idzie je LEGALNIE ściągnąć z internetu
Pozdrawiam !
Re: [Szukam] GTA do pobrania
Ja myślałem, że mu chodzi o GTA IV czy SA
P.S- Russian- wiem.
P.S- Russian- wiem.
Odp: [Szukam] GTA do pobrania
Czy jest jakaś strona, z której legalnie można pobierać pełne wersje gier, które kiedyś nie były darmowe?
Ja GTA 2 kupiłem w media markt kilka lat temu za 3 zł w oryginalnym pudełku i płycie. Ja oni na tym zarabiali?
Ja GTA 2 kupiłem w media markt kilka lat temu za 3 zł w oryginalnym pudełku i płycie. Ja oni na tym zarabiali?
Wiceprezes PZPN o trenerze Majewskim: Youtube
Tak oni na tym zarabiali, że gra była hitem przez wiele lat i supermarkety (nie tylko w polsce) sprzedawały egzemplarze, które zostały wydane w nadkładach w niskiej cenie, nawet dziś możesz w mniejszych miastach znaleść takie GTA 2 za 5-20zł (zależy od tego czy właściciel wie ile lat ma tytuł).
Wszystkie strony z abandonware. Jest tu na forum o tym temat z linkami do takich stron, użyj opcji szukaj. Bądź google
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Dzięki, ja znałem tylko abandonia.com
Wiceprezes PZPN o trenerze Majewskim: Youtube