Ja mam athlona 64 2800+ i kartę ok 4 do 5 razy mocniejsza radeon 3650 i far cry ktory na tym procku nie powinien chodzic smiga plynnie na srednich i wysokich detalach. Mi sie wydaje że problem tkwi gdzie indziej. Może sterowniki albo masz tak komputer zawalony ze nie wyrabia. A jakie inne wymagające gry ci chodziły płynnie, czy to jest może pierwsza.
Ja jeżeli pozwolisz podam mój problem żeby nowego tematu już nie zakładać. Mam Battlefielda bad company 2 i mam taki dziwny problem z grafiką że migają mi sciany i elementy bunków, pojawiają sie i znikaja, wszystko się to dzieje bardzo szybko przez co ciężko się gra. No i odstające roślinki też ale to akurat mało istotne. Albo budynek który sie zawalił to sciany migają jakby dalej tam stał, przewalone. Mam win xp, proc athlon64 2800+, 2Gg ramu ddr1, kartę radeon 3650 512mb 128bit. Sterowniki mam z płyty a kartę kupiłem całkiem niedawno wieć watpię żeby to było to. Pomóżcie.
Kod: Zaznacz cały
http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx
- masz zajzyj i zrob sobie test ale otworz na IE. Jeżeli bedzie napisane że powinni działać dobrze to wina nie część ale czegos innego.
koduj linki, używaj opcji "szukaj". Jako, że jesteś doświadczonym userem, dostajesz ostrzeżenie za nieprzestrzeganie regulaminu. >>mad_prince