[uruchomienie] avatar gra komputerowa (james cameron)
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Witam wszystkich. Chodzi mi o grę avatar (james cameron) problem polega na tym, że nie mogę rozpocząć gry. Kiedy wybiorę postać i chcę przejść dalej pojawia się komunikat: ,, ERROR Save failed '' . Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Po raz pierwszy piszę na tym forum dlatego z góry przepraszam za popełnione błędy.
Re: [uruchomienie] avatar gra komputerowa (james cameron)
pewnie ściagane no nie? To pewnie jakiegos pliczku brakuje ;dd
nie, oryginał ze sklepu
to pewnie masz coś z kapem spróbuj zainstalować PhysX 9.09 to powinno pomóc ja miałem problem problem z Prison Break The Conspiracy ale jakz ainstalowałem jest ok. Jak to nie pomoze to podaj specyfikacje kompa wraz ze sterownikami.
[uruchomienie] avatar gra komputerowa (james cameron)
A czy przypadkiem podczas instalowania gry nie było potrzeby instalowana usługi Games for Windows LIVE ???
Bo jeśli taka była potrzeba to z pewnością nie zainstalowanie tej usługi powoduje brak możliwości zapisywania stanu gry (tak jak to jest m.in. w DIRT 2, Quantum of Solace, Gears Of War Lost Planet itp.)
Rozwiązaniem by było zainstalowanie samej usługi i utworzenie profilu, wpisując wtedy oczywiście oryginalny kod gry.
Choć dla chcącego i to można obejść.. szukając w google rozwiązania
Bo jeśli taka była potrzeba to z pewnością nie zainstalowanie tej usługi powoduje brak możliwości zapisywania stanu gry (tak jak to jest m.in. w DIRT 2, Quantum of Solace, Gears Of War Lost Planet itp.)
Rozwiązaniem by było zainstalowanie samej usługi i utworzenie profilu, wpisując wtedy oczywiście oryginalny kod gry.
Choć dla chcącego i to można obejść.. szukając w google rozwiązania