Śledziks pisze:Nie wiem jak jest w innych miastach ale w Opolu w Empiku jest teraz bardzo fajna promocja. Kupuje się 2 gry z Kolekcji Klasyki a w zamian dostaje się jeszcze dwie za darmo (oczywiście każdą grę samemu sobie wybiera). Tak więc dzisiaj za nie całe 50 zł. kupiłem sobie Splinter Cell Chaos Theory, Syberia 1 i 2 (jedno pudełko czyli jako jedna gra), Infernal i Rise of Nations. Czyli wychodzi na to że mam 5 gier za tak niską cenę
z tego co widziałem jest jeszcze wiele innych tytułów między innymi: Prince Of Persia Piaski czasu, Dusza Wojownika (wie widziałem Dwóch Tronów więc nie wiem czy jest), Max Payne Antologia, GTA Trylogia (czyli GTA 1, 2 i 3), GTA Vice City, Blitzkrieg (nie pamiętam która część), Kozacy (też nie wiem która cześć), Twierdza i więcej nie pamiętam
1. Dzisiaj już nie ma tej promocji - trwała do końca września.
2. Pisałem już o tym kilka postów wyżej
3. Nowe gry w serii
Kolekcja Klasyki (od 15 października):
- Tomb Raider: Legenda
- Tom Clancy’s: Ghost Recon Advanced Warfighter
- Hitman: Krwawa Forsa
- Just Cause
- Prey
- RACE: The WTCC Game
Seria TopSeller powiększa się w ekspresowym tempie – kilka tygodni temu informowaliśmy o dziewięciu nowych tytułach w tej kolekcji, natomiast dzisiaj potwierdzono kolejne osiem, które ją wzbogacą. Oto one:
* The Club
* Supreme Commander: W Obliczu Wroga
* Race 07: The WTCC Game
* Sam i Max Sezon 1
* Titan Quest Złota Edycja (Titan Quest + dodatek Immortal Throne)
* LOST: Zagubieni
* Gotowe na wszystko
* Driver: Parallel Lines
Nowe gry – oprócz Drivera: Parallel Lines, Supreme Commandera: W obliczu wroga oraz LOST: Zagubieni, które będą w sprzedaży dopiero 23 października – pojawią się na półkach sklepowych już 2 października (tradycyjnie w polskiej wersji językowej przygotowanej przez CD Projekt). Cena jednego egzemplarza z serii TopSeller wynosi 39,99 zł.
- Bus Driver
- Ex Machina Arcade
Cena - uwaga - 11,90 zł.
1. Unreal Antologia (Unreal, Unreal Tournament , Unreal Tournament 2004, Unreal II: The Awakening) - to kolekcja kultowych strzelanek FPS, dzięki której możemy prześledzić historię legendarnej serii w jej kolejnych odsłonach. Od Unreal opowiadającego o rozbitku z planety Na Pali, do Unreal Tournament 2004 – kwintesencji rozgrywki sieciowej.
2. Painkiller: Overdose - kontynuacja wielkiego hitu, ulubionej gry Fatal1ity. Daje do dyspozycji gracza 16 nieznanych poziomów, nowych wymagających przeciwników, gigantycznych bossów oraz 8 jeszcze bardziej zabójczych typów broni. Prawdziwie dynamiczny i krwawy FPP!
3. Titan Quest: Immortal Throne - pierwsze rozszerzenie do Titan Quest - doskonałej gry Action-RPG z fabułą osadzoną w świecie mitycznych herosów, tytanów i bogów Olimpu. Immortal Throne dodaje wiele nowych rodzajów broni oraz wyposażenia, a także nowe umiejętności sprawiając, że rozgrywka zarówno offline jak online staje się jeszcze ciekawsza.
Nowe gry z serii eXtra Klasyka ukażą się w drugiej połowie października w polskiej wersji językowej w atrakcyjnej cenie 19,99 zł.